Kengät Netistä

24 osumaa

Reebok Classic – lifestyle-kengät urheilun maailmasta

Reebok on yksi maailman tunnetuimmista urheilumerkeistä – nimi, jonka varmasti lähes kaikki tuntevat! Reebok Classic on lifestylebrändi, joka tuo urheilullista fiilistä arkielämään. Reebok kengät on nähty monien julkkisten, muun muassa Alicia Keysin, Kendrick Lamarin ja Jay-Z:n, jalassa. He eivät kaikki voi olla väärässä näiden kenkien tyylikkyydestä, mukavuudesta ja käytännöllisyydestä! Vilkaiseppa näitä Reebok Classic Leather kenkiä.

Reebok on aikaansa seuraava klassikko

Vuonna 1958 kaksi brittiä, Joe ja Jeff Foster, antoivat uuden nimen isoisänsä edellisellä vuosisadalla perustamalle yritykselle “J.W. Foster and Sons”. Nimeksi tuli Reebok. 1980-luvulla fitnessbuumi teki Reebok Freestyle -kengistä jokaisen trenditietoisen naisen valinnan treenikengiksi, ja fitnessammattilaisesta Gin Millerista tuli Step Reebok -kampanjan mainoskasvo. Vuosikymmenen loppuun mennessä Reebokista oli tullut jokaisen huulilla oleva nimi – eikä vain kenkien parissa. Vuonna 2006 kaksi maailman arvostetuimpien urheilumerkkien joukkoon kuuluvaa yritystä yhdistyi Adidaksen ostaessa Reebokin. Reebok Classic -lifestylebrändi kehittyi monista merkin mallistoista, ja yhdistelee urheilua sekä rentoa elämäntyyliä juuri oikealla tavalla. Nykyään Reebok pysyy trendien etunenässä kunnioittamalla juuriaan: brändi keskittyy nimenomaan juuri fitnessmaailmaan, josta alun perin nousi suosioon, ja esimerkiksi tämän päivän crossfit-trendi ei ole jäänyt merkiltä huomaamatta.

Ei vain yksi kenkä

Reebok Classic ei ole vain yksi kenkämalli vaan kokonainen lifestylemallisto. Valittavanasi on niin korkea- kuin matalavartisia kenkiä, monia eri materiaaleja, erilaisia pohjia ja tietysti kaikenkattava värivalikoima. Footwayltä löydät niin klassiset kokovalkoiset tennarit kuin jännittävät, pohjaa myöten liilat kengät. Tai ehkäpä haluat säväyttää metallinhohtoisilla tai kiilakorkoisilla tennareilla? Valikoimastamme löydät yli 100 erilaista Reebok Classic paria, eli takuuvarmasti myös juuri sinun tyyliisi sopivat kengät.

Kesän trendikkäimmät jalkineet

Tänä kesänä mikään ei ole muodikkaampaa, kuin ottaa urheiluvaatteet käyttöön myös arkena. Vaivatonta ja mukavaa, mutta silti erittäin tyylikästä. Laita jalkaasi uudet Reebok kengät ja päälle kukkamekko – iltaa varten voit napata mukaan vaikkapa kevyen juoksupusakan! Perinteisten tyylirajojen rikkominen on täysin sallittua, ja Reebok Classic -tennarit voikin yhdistää erinomaisesti niin farkkuihin, pitsiin kuin tällä hetkellä hurjan muodikkaaseen boho-tyyliin, johon kuuluvat oleellisesti hapsut ja mokkanahka. Kesän muoti-ilmiöihin kuuluu myös urheiluvaatteiden yhdistäminen juhla-asuun. Kesäillan grillijuhlaan sopii päälle esimerkiksi farkut, tyylikäs paita ja bleiseri, ja ehkäpä yhdistät niihin tänä vuonna Reebok lenkkarit?

Reebok kengät netistä Footwayltä

Me Footwayllä olemme koonneet laajan valikoiman Reebok Classic tennareita juuri sinulle. Tule tutustumaan valikoimaamme, ja löytämään uudet suosikkikenkäsi! Meiltä löydät varmasti kengät joihin on helppo rakastua. Reebok Classic -mallistoon kuuluu monia erilaisia kenkiä niin miehille, naisille kuin lapsillekin, joten valikoimastamme löydät uudet kengät vaikka koko perheelle. Kaiken lisäksi saat nauttia erinomaisesta asiakaspalvelustamme sekä nopeasta ja ilmaisesta toimituksesta – sekä tietysti yhtä sujuvasta palautuksesta.

CL LTHR
C-Drelsio Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
C-Dremok Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Futesio White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

24 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK