Gravis Kengät Netistä

9 osumaa

Skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät

Gravis kengät valmistetaan ainoastaan parhaimmista materiaaleista sekä varustetaan useilla fiksuilla ominaisuuksilla. Tämän ansiosta voit olla varma, että Gravis kenkiin pukeutuneena jalkasi pysyvät tyytyväisinä ja olosi mukavana niin jokapäiväisessä arjessa kuin hienoissa juhlissakin. Alun perin skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät ovat todella laadukkaat ja ihastuttavat, sopien useaan eri tyyliin.

Gravis kengät ovat saaneet inspiraationsa lumilautailukulttuurista

Gravis perustettiin vuonna 1998 ja siitä tuli skeittimaailmaan suunnattu, lumilautailukulttuurin inspiroima kenkäyritys, jonka tavoitteena oli jo alusta alkaen luoda markkinoille vaativaan käyttöön suunniteltuja jalkineita. Gravis kengät tunnetaan niiden iskuja vaimentavista sekä ilmaa vaihtavista ominaisuuksista. Lisäksi niiden käytännölliset, kolmikerroksiset pohjat tuovat jaloille niiden tarvitseman optimaalisen tuen. Kenkien takuuvarmasta katu-uskollisuudesta puhumattakaan!

Gravis kengät rentoon ja juhlavampaan pukeutumiseen

Gravis kengät sopivat yhteen niin rentojen farkkujen ja t-paidan, tyylikkäiden chinojen kuin juhlavammankin asukokonaisuuden kanssa. Muiden tennareiden ja kangaskenkien tavoin Gravis kengät sopivat parhaiten käytettäviksi kuivalla kelillä mahdollisimman pitkän elinkaaren saavuttamiseksi. Kenkävalikoimassamme on Gravis kenkiä useissa houkuttelevissa väreissä sekä jännittävissä malleissa. Sopisivatko kenties lumoavan viininpunaiset vaiko suloisen turkoosit kengät sinun tyyliisi?

Gravis kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Gravis kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Gravis kengät ja tilaa ne mukavasti kotoa käsin. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Filter Dlx Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Quarters Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Slymz Wax Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mason
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Quarters Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Slymz Suede Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Slymz Suede Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Slymz Mns
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

9 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK