Gola, Kengät

1 osumaa

Gola kengät täynnä korkeaa laatua ja mukavaa istuvuutta

Gola kengät ovat kuin tehty sinulle, joka vaadit kengiltäsi korkeaa laatua sekä mukavaa istuvuutta sekä ehdotonta katu-uskottavuutta. Gola kenkiä on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan ja niillä on lukuisia ihailijoita, jotka valitsevat nämä mukavat kengät jalkaansa kerta toisensa jälkeen. Sukella valikoimaamme ja valitse Gola kenkien houkuttelevista väriyhdistelmistä sinulle mieluisin!

Gola kengät on valmistettu yli sadan vuoden ammattitaidolla!

Gola kenkiä alettiin valmistaa jo yli sata vuotta sitten 1900-luvun alussa pienyrityksessä, jonka tuotanto ja valikoima on sittemmin kasvanut huomattavasti suuremmaksi. Alun suppeamman tuotannon jälkeen yritys halusi alkaa valmistamaan kenkiä aivan jokaista urheilulajia silmällä pitäen. Tätä nykyä Gola sneakerit ovat maailmanlaajuisesti laajalti tunnetut sekä useiden vannoutuneiden faniensa ehdoitta rakastamat.

Vuodesta toiseen kestävät Gola kengät!

Gola kengät valmistetaan mokkanahasta ja tekstiilistä sekä varustetaan kestävällä, reilulla kumipohjalla. Kengissä käytettävä nahka on aina aitoa sekä tekstiili kestävää ja laadukasta. Gola kengät kestävät käyttöä vuodesta toiseen, kun hoidat niitä asiaan kuuluvin kenkienhoitotuottein. Voit yhdistää Gola kenkäsi kauniiseen mekkoon, lempifarkkuihisi tai tyylikkääseen pukuun. Valikoimastamme löydät upeita värejä jokaiseen tyyliin.

Gola kengät verkossa Footwayllä

Gola-valikoimamme odottaa sinua innostavalle retkelle sivuillamme. Verkossa shoppailu on helppoa ja mukavaa - voit tilata uuden suosikkikenkäparisi vaivattomasti kotisohvaltasi ja mikä parasta, Gola kengät valitessasi olet aina ajattoman tyylikäs ja katu-uskottava – vuodesta toiseen! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK