Glerups, Kengät

15 osumaa

Vihreiden arvojen villaiset Glerups sisäkengät

Glerups kengät ovat ylellistä tanskalaista jalkinemuotoilua, joiden tärkeänä kannattavana arvona on ympäristön kunnioittaminen. Tämän Glerups saavuttaa käyttämällä mahdollisimman luonnollisia materiaaleja ja prosesseja huopaisten jalkineidensa valmistuksessa.

Luontoystävälliset Glerups tossut

Mikäli pohdit, mitkä olisivat parhaat jalkineet mökille, kylmiin talvi-iltoihin tai muuten vaan viluisille varpaille, niin Glerups tossut ovat aivan ehdottomat kotitohvelit huipputason mukavuuden ystäville. Nämä tossut ovat tyylikästä tanskalaista tuotantoa ja ne on tehty 100% luonnollisesta Merino ja Gotlannin villasta. Nämä tossut muovautuvat täydellisesti jalkasi mukaan luoden ylellisen tunnun. Valmistuksessa käytetyn villan matkaa seurataan tarkoin koko sen valmistusprosessin ajan: villan kulku lampaan selästä meille valmiiksi jalkineiksi. Villa pestään pehmeällä vedellä, karstataan, muotoillaan sukiksi ja huovutetaan höyryllä. Tossut ovatkin mainoksensa veroiset, sillä he kertovat valmistavansa sisäkenkiä ulkoilmaihmisille. Pitää hyvin paikkansa huomioiden luonnonläheisen valmistusmateriaalin ja lähestymistavan tuotantoprosesseissa, jotka huokuvat välittämistä. Nämä kengät ovat mukavuudenhaluisen ympäristöystävän valinta.

Glerups kengät ovat ylellisyyttä jaloille

Glerups tohvelit ovat todellinen luksustuote jaloille kuin jaloille ja ne on alusta asti valmistettu sillä mentaliteetilla, että huolta pidetään niin ihmisistä, eläimistä kuin ympäristöstäkin. Lisäksi ne on suunniteltu mukaviksi jalkoihin muovautuviksi sisäjalkineiksi. Niitä suositellaankin käytettäväksi ilman sukkia, koska villan ominaisuudet muuttuvat täysin yksilöllisiksi kun se on suoraan kosketuksissa ihoon. Glerups sisäkengät kulkevat valmistuksensa aikana valvotusti monien käsien ja prosessien läpi, ja valmistusmateriaaliksi valittu villa käsitellään luonnollisesti. Kaikissa sisämalleissa on pehmeät, joustavat, kasveilla värjätyt nahkapohjat, jotka on liimattu ja ommeltu kiinni sukkiin. Joissakin malleissa on lisäksi tarjolla kumipohjat ulkokäytön mahdollistamiseksi. Niiden ainutlaatuinen koostumus, sekä villan käsittely tekee näistä tossuista lämpimät ja mukavat.

Glerups tossut on valmistettu villasta

Glerups kengät tehdään käyttäen 100% puhdasta ja luonnollista villaa. Valmistuksessa käytettävä villa puhdistetaan parhaimman mukaan mekaanisesti, jotta prosessissa vältettäisiin turhaa kemikaalien käyttöä. Värjäyksessä käytetään ainoastaan värejä, joissa ei ole raskasmetalleja ja atsoväriaineita. Villa hengittää ja voi sitoa jopa 35% kosteutta, mikä pitää ne aina kuivan ja lämpöisen tuntuisina. Villa onkin hyvän kestävyytensä ja korkean kosteuden sitomiskykynsä vuoksi aivan ylivoimainen materiaali. Glerups huopatossut pitäisi imuroida ja pyyhkiä pölystä usein, erityisesti ennen pesua. Ne voidaan pestä koneessa villapyykille suunnitellulla ohjelmalla ja rumpukuivauksen jälkeen laita ne jalkaasi, taputtele muotoonsa ja jätä kuivumaan. Hyvin huollettuina nämä tossut on suunniteltu kestämään, joten voit nauttia niiden lämmöstä pitkään.

Glerups kengät netistä Footwayltä

Osta Glerups kengät ja muut ulko- ja sisäjalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen, sekä 180 päivän palautusoikeuden. Lisäksi tämän mahdollisesti tapahtuessa tarjoamme ilmaisen palautuksen, jotta Footwaylta tilaaminen olisi sekä helppoa että edullista. Haluamme tarjota myös edulliset hinnat, ja huomaatkin sivustoamme selatessasi hinta-laatu suhteen olevan erinomainen. Tule siis tekemään huippulöytyjä Footwayn erilaisten naisten, miesten ja lasten merkkikenkien valikoimasta.

Julkaisuja aiheesta Glerups
A
aili laasonen -
R
Riisa -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Shoe Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Low Boot Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
GK-08-00 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
G-08-00 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Low Boot Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Shoe Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
GK-08-00 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK