Kengät Netistä

98 osumaa

Sanita Clogs -kengät – perinteikkäät jalkineet laatuvalmistajalta

Naisten oma laadukas kenkämerkki Sanita valmistaa kenkiä nykypäivän moderneille naisille, jotka haluavat näyttää kauniilta, tinkimättä kuitenkaan lainkaan jalkojensa mukavuudesta. Sanita Clogsit ovat kenkinä jo itsessään käsite, kyseessä ovat nimittäin Sanitan jo vuosikymmeniä valmistamat puukengät eli hollannikkaat, joiden suloinen ilme ja korkealle viety käyttömukavuus ovat tehneet näistä kengistä erittäin suosittuja jalkineiden maailmassa. Perinteisten, clog-mallisten puukenkiensä lisäksi Sanita valmistaa myös muun mallisia upeita, korkeakorkoisia puukenkiä, kuten esimerkiksi varrellisia nahkanilkkureita, jotka ovat näyttävä valinta kengiksi. Kaikissa Sanitan valmistamissa kengissä on kuitenkin yksi ja sama juju, eli puinen pohja, joka on sekä laadukas että näyttää hyvältä.

Sanita Clogs -kengät – pitkäikäiset kumppanit oikein hoidettuina

Yleisesti ottaen Sanita Clogsit valmistetaan puupohjien päälle nahasta, mutta joukossa on myös pehmoisesta nupukkinahasta valmistettuja malleja. Puukenkien puisten osien puhdistus käy näppärästi ja helposti kostealla liinalla hankaamalla, ja puuosiin tarttunut lika pyyhkiytyy yleensä helposti pois kengästä. Riippuen siitä, ovatko omat Sanita Clogs -kenkäsi valmistettu nahasta vai nupukista, valitse materiaalia varten suunnitellut hoitotuotteet, joiden avulla saat kenkiesi pintamateriaalin näyttämään paremmalta pidempään. Ehdoton hankinta on kyllästespray, jota kannattaa suihkuttaa kengän pintamateriaaliin ennen kenkien käyttöönottoa sekä sen jälkeenkin säännöllisin väliajoin. Näin puukenkäsi hylkivät likaa ja kosteutta ja näyttävät kauniilta.

Sanita Clogs -kengät – kesäinen valinta moneen tilanteeseen

Sanita Clogsit ovat siinä mielessä monipuolinen kenkähankinta kesäksi, että ne voit pukea jalkaasi niin mökillä ja kotipihalla tai puutarhassa aikaa viettäessäsi kuin myös suunnatessasi kaupungille shoppailemaan. Tyylivarmat puukengät ovat tätä päivää, eikä sinun tarvitse miettiä jalkinevalintaasi siirtyessäsi paikasta toiseen, kun valitset kesäkengiksi monipuoliset ja kauniit Sanita Clogsit. Olipa oma suosikkimallisi sitten söpöllä kukkakuosilla tai rohkealla leopardikuvioinnilla varustetut Sanita Clogsit tai vaihtoehtoisesti yksivärinen malli, Sanitat jalkaasi valitessasi nautit aina upeasta muotoilusta, mistä sekä jalkasi että silmäsi kiittävät. Näissä puukengissä pääset todella valitsemaan värien kirjosta! Alkuperäiset Sanita Clogsit ovat umpikärkiset hollannikkaat perinteikkäällä ilmeellä, joka sopii useaan paikkaan ja tilanteeseen. Naisellisemman kosketuksen asuusi saat valitsemalla avokärkiset Sanita Clogs -kengät, ja mikäli valitset vielä korkeakorkoisen mallin, saat jalkaasi näyttävät kengät, jotka sopivat mainiosti juhliin yhdessä rakkaimman mekkosi kanssa.

Sanita Clogs -kengät Footwaylta kotisohvaltasi käsin

Tilaa nyt upeat, naiselliset Sanita Clogs -kengät Footwaylta ja saat uudet kenkäsi kotiisi nopeasti ja luotettavasti. Mikä parasta, pääset valikoimaan oman suosikkimallisi laajasta valikoimasta, jollaisia tavallisilla kivijalkakaupoilla on harvemmin tarjottavanaan. Ota käteesi kuppi kuumaa, kääriydy lämpimän viltin sisään ja tee tilaus mukavasti kotisohvalta ilman, että joudut kiertelemään kaupasta toiseen. Meillä valikoit kiinnostavat tuotteet kätevällä hakutyökalullamme, omien hakukriteeriesi perusteella. Mikäli jokin askarruttaa mieltäsi, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä – asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Hedi Black
FEW LEFT
Sonja Red
FEW LEFT
Lamby bootie
FEW LEFT
love me now?
FEW LEFT
Creepy rose
FEW LEFT
Chila
FEW LEFT
Bright Light
FEW LEFT
Sonja Yellow
FEW LEFT
Karl Black
FEW LEFT
Sugar Hiccup
FEW LEFT
Love me now?
FEW LEFT
Sisse Black
FEW LEFT
Treasure Box
FEW LEFT
Kokomoan
FEW LEFT
Starry Night
FEW LEFT
Galao
FEW LEFT
Scary Prairie
FEW LEFT
Sugar Hiccup
FEW LEFT
Artazipper 13"
FEW LEFT
Wolfbeater
FEW LEFT
Shotgun Fugg Boot
FEW LEFT
Death Dance
FEW LEFT
La Riena
FEW LEFT
Night A Light
FEW LEFT
Lucky Lucy
FEW LEFT
Galao
FEW LEFT
Kokomoan
FEW LEFT
Black Light Skull
FEW LEFT
Siesta Skull
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

98 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK