Giacomorelli Kengät Netistä

3 osumaa

Haluatko erottua kauniisti ja näkyvästi? Giacomorelli kengät tekevät sen puolestasi!

Giacomorelli kengät viimeistelevät jokaisen asusi räiskyvän erottuvalla tyylikkyydellään. Nämä ovat kengät, jotka tulevat takuulla huomatuiksi joka tilanteessa! Kauniin ulkonäkönsä sekä värimaailmansa lisäksi Giacomorelli on kenkä, jonka valmistamisessa on satsattu kestäviin, laadukkaisiin materiaaleihin. Tästä syystä nämä laadukkaat kengät ilahduttavat sinua vuodesta toiseen piristäen asusi kokonaan uudelle tasolle. Ainutlaatuisen rohkeaa ja kaunista!

Giacomorelli kengät yhdistävät samuraiperinteen ja länsimaisen muodin

Giacomorelli on yritys, joka valmistaa kauniita naistenkenkiä sekä innovatiivisia miestenkenkiä. Giacomo Morelli perusti Giacomorelli-yrityksensä vuonna 2009 opiskeltuaan muotia Milanossa. Opinnoissaan hän sai jännittäviä ideoita oman kenkävalikoimansa kehittämiseen. Morelli halusi yhdistää kengissään idän ja lännen ennennäkemättömällä tavalla. Hän käytti ikivanhaa japanilaista samurai-perinnettä sekä länsimaista muotia inspiraation lähteenään.

Giacomorelli kengät kruunaavat sekä mekon että arkiasun

Naisellisen hurmaavat Giacomorelli kengät sopivat erinomaisesti käytettäviksi kauniin kesämekon ja asusteiden kanssa. Voit myös yhdistää ne arkiasuusi tuoden jokapäiväiseen tyylisi jotain uutta ja arvaamatonta – sekä ehdottoman tyylikästä. Aidosta nahasta valmistetut Giacomorelli kengät ovat sekä korkealaatuiset että muodikkaat. Giacomorelli kengät suositellaan käsiteltävän nahalle sopivin hoitotuottein, jotta niiden tyylikkyys säilyy mahdollisimman pitkään.

Giacomorelli kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaisi samurai-perinteiden ja länsimaisen muodin liitto? Giacomorelli on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

156
MUUTAMA JÄLJELLÄ
150
MUUTAMA JÄLJELLÄ
150
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK