Gardenia, Kengät

33 osumaa

Gardenia kengät huokuvat tanskalaista käsityötä

Aivan alusta lähtien Gardenian avainkäsitteinä on ollut käsityötaidon korkea laatu ja se, että sydän on aina mukana tekemisessä. Kenkävalikoima on suunnattu naisille, jotka haluavat näyttää klassisen kauniilta ja ajattomilta. Gardenian kengät ovat kauniita. Suunnittelutiimi pyrkii pysymään trendien aallonharjalla tarkkailemalla kenkämaailman vaihtuvia uusia ideoita. Jos mielit itsellesi esimerkiksi ajattoman tyylikkäitä ja laadukkaita talvinilkkureita, kannattaa ehdottomasti tutustua Gardenian kenkävalikoimaan.

Gardenia kengät – puukengistä näyttäviin designkorkoihin

Muotimaailma tuntee hyvin tämän perinteisen tanskalaisen kenkämerkin. Kaikki alkoi vuonna 1941 puukenkien valmistuksella eräässä kellarissa Kööpenhaminassa. Yrityksen perusti Herman Gutkin. 1950-luvulla suunta kuitenkin muuttui ja Herman alkoi valmistaa muodikkaita jalkineita naisille. Yritys on aina pitänyt tiukasti kiinni käsityön laadusta kenkiä valmistaessaan. Stilettikorkojen tehtyä läpimurtonsa 60-luvulla, on Gardenia kehittynyt maailmanlaajuiseksi merkiksi. Voidaan sanoa, että Gardenia on yksi Tanskan tunnetuimmista kenkämerkeistä, ja se on äänestetty useasti myös maan suosituimmaksi merkiksi. Tänä päivänä yritystä pyörittää Allan Gutkin, Hermanin lapsenlapsen lapsi.

Gardenia kengät useissa eri malleissa

Gardenian kenkämallistosta löytyy kesäisiä sandaaleja, klassisia saappaita ja tyylikkäitä avokkaita, niin maanläheisissä sävyissä kuin hiukan räikeämissäkin väreissä. Kenkin valmistuksessa käytetään laadukasta nahkaa.Gardenia koostuu kahdesta brändistä:- Gardenia Copenhagen- Shoe Biz CopenhagenJälkimmäinen näistä esiteltiin vasta vuonna 1989. Näillä molemmilla brändeillä on oma vahvuutensa. Gardeniassa yhdistyy klassinen ja hieno design voimakkaiden kausitrendien kanssa. Shoe Biz esittelee taas mukavia jalkineita. Gardenia Copenhagen on tehnyt itsestään must-have kenkämerkin, mutta myös yhden muodin suuntaanäyttävistä nimistä.

Gardenia kengät – trenditietoista designia

Gardenia ei vain seuraa kenkämaailman vaihtuvia trendejä, vaan myös asettaa niitä itse aktiivisesti sekä suunnittelee klassisen kauniita ja tyylikkätä kenkiä sesongin mukaan. Gardenialle on tärkeää katsoa eteenpäin ja olla trendeistä tietoinen jo ennen muita. Merkki on suunnattu naisille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja mukavuutta. Yhdistele merkin upeita kenkiä businesstyylisi kanssa tai valitse mallistosta värikkäät avokkaat pillifarkkujen seuraksi. Valikoimasta löydät kesäisiä sandaaleja rannalle, värikkäitä korkkareita bileiltaa varten ja tyylikkäitä nilkkureita töihin tai kaupungille. Gardenian kengillä uudistat kenkäkaappisi kertaheitolla ja saat tyylikkäitä kenkiä joka tilaisuuteen.

Footway – Gardenia kengät netistä

Footwayn valikoimasta löydät myös Gardenia kenkiä. Jos haluat pysyä muodin huipulla ja kävellä tyylikkäillä kengillä, Gardenia on sinun valintasi. Nämä tanskalaiset modernin designin kengät odottavat tilaustasi ja saapumista kenkäkaappisi helmiksi, kruunaamaan upean kenkävalikoimasi. Footwayllä tilauksen toimitus ja palautus ovat täysin ilmaiset. Voit siis rauhassa kokeilla kenkiä kotona ja sovitella niitä lempivaatteidesi kanssa. Tarjoamme myös asiakkaillemme 180 päivän avokaupan. Tuotteita on aina varastossa, joten toimituksemme sujuvat nopeasti. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin liittyen tilaukseen tai toimitukseen. Klikkaa siis itsesi Footwayn sivuille ja aloita shoppailukierroksesi meillä.

Julkaisuja aiheesta Gardenia
K
Kenkäfriikki -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1312424
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1312021
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1312027
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pump Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1312034
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1312302
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

33 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK