Gabor, Kengät

242 osumaa

Pysy askel edellä

Jo vuodesta 1949 Gabor on valmistanut korkealaatuisia ja muodikkaita kenkiä. Sanotaan, että naisella, joka haluaa olla askeleen edellä muotialaa, omistaa jo parin Gaborin kenkiä.### Kaikki alkoi kultakellosta

Bernhard ja Joachim Gabor perustivat kenkätehdas Gaborin jo 1949 Barmstedtin kaupunkiin, Hampurin lähelle. Myymällä isänsä taskukellon he saivat rahaa, jonka he sitten investoivat ensimmäiseen ompelukoneeseen, Singer 34:än. Pienet resurssit ja rajoitettu erä kenkiä tarkoittivat, että ensimmäiset kengät myytiin lähialueella.

Bernhard ja Joachim Gabor tulivat aina vain tunnetummaksi, ja hakivat inspiraatiota muun muassa USA:sta kehittääkseen käsityötä mekaanisemmaksi. Pian he pystyivät tarjoamaan kenkiä isommalle asiakaskunnalle ja suosio alkoi kasvaa.

Mallit luonnostellaan 3D:nä

Nykyään Gabor on vakiintunut kenkämerkki koko Euroopassa, ja vain muutamat naiset eivät tunne merkkiä. Gaboring johto osoittaa mielellään menestyksen syyksi laadukkaan valmistuksen. Gaborin kenkämallit on valmistettu suurella luovuudella ja vain mielikuvitus on rajana suunnitteluvaiheessa. Tämän lisäksi tarvitaan energiaa ja suurta tarkkuutta. Jokainen uusi kenkämalli luonnostellaan myös 3D-mallina, ja mallin tulee läpäistä perusteelliset testit ja läpikäydä varovaisia, huolellisia muutoksia ennen kuin sen on mahdollista päästä markkinoille.

Vaikka yrityksen ydinliiketoiminta on nykyään tehokasta ja haastavaa kenkien suunnittelua, eivät he ole luopuneet vanhoista käsityöläisperinteistä: täydellisestä istuvuudesta ja pitkästä kestävyydestä. Gabor-kenkien osto on yksi parhaista investoinneista, jonka voi vaatekaappiinsa tehdä.

Saappaista avokkaisiin ja tennareihin

Gaborin valikoimasta löytyy kaikkia ihanista avokkaista mukaviin tennareihin. Tuotteet huokuvat laatua, mutta eivät ole liian kalliita. Jos etsit Gaborin nahkakenkiä, voit odottaa, että löytämäsi kenkien päällimateriaali on oikeaa nahkaa, luultavasti vasikkaa. Pohja on sitä vastoin usein tuotesalaisuus: materiaalia, joka on valmistettu sopimaan erilaisiin käveleyalustoihin. Gaboring tuotteista näkee usein arvosteluita, joissa tyytyväinen ostaja kertoo kenkien olevan mukavat kävellessä. Toinen yleinen mielipide on, että kengät sopivat jokaiseen asuun, mikä on loistavaa, jos budjetti on rajallinen, mutta halutaan silti ostaa monipuoliset korkealaatuiset kengät, jotka ovat hintansa väärtit.

Kiitetty sitoutumisesta kestävään tuotantoon

Johto ja henkilöstö Gaborilla ovat sitä mieltä, että yritkysen tulee kantaa vastuuta ympäristöstä, yhteiskunnasta ja terveydestä. Tämän vuoksi Gabor työskentelee ahkerasti parantaakseen prosesseja näillä osa-alueilla, ja on useasti saanut palkintoja sitoutumisestaan kestävään kehitykseen.

Gabor-kengät netistä Footwaylta

Tarkastele yli 100 paria Gabor-kenkiä täällä meidän pienessä kenkälaatikossa. Käytä suodattimia saadaksesi tarkemmat hakutulokset..

Julkaisuja aiheesta Gabor
P
pirjo Knuutinen -
P
pirjo Knuutinen -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

242 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK