Gaastra Kengät Netistä

1 osumaa

Katseita keräävät Gaastra kengät

Tyylikkyyttä henkivät Gaastra kengät kutsuvat sinua viipymättä luokseen Footwayn laajassa valikoimassa! Vuoden lämpimimpiin kuukausiin kehitellyt, äärettömän tyylikkäät kiilapohjakengät, purjehduskengät sekä tennarit ovat saatavilla meiltä useissa houkuttelevissa väreissä ja kuoseissa. Gaastra kengät ovat upean ja trendikkään ulkonäkönsä lisäksi tunnettuja myös tinkimättömän laatunsa, miellyttävän mukavuutensa sekä uskomattoman käytännöllisyytensä ansiosta. Hanki nyt omasi!

Gaastra kengissä yhdistyvät optimaaliset laatuvaatimukset

Vuonna 1897 Douwe Gaastra perusti Gaastra-yrityksensä valmistaen aluksi purjeita. Hän tuskin aavisti, miten suosittu hänen tuotemerkistään lopulta tuleekaan. Jo kenkien valmistamisen alusta lähtien yrityksen tavoitteena ja laatuvaatimuksena oli yhdistää kenkiinsä tyyli, mukavuus ja toiminnot optimaalisella tavalla. Tässä onnistuttiin ja Gaastra kengät ovat tänä päivänä suosittuja sekä tunnettuja äärettömästä mukavuudestaan.

Gaastra kengät useissa malleissa eri vuodenaikoihin

Gaastra-kenkävalikoimaan kuuluu aidosta, laadukkaasta nahasta valmistettuja raikkaita purjehduskenkiä, kauniita kiilakorkokenkiä sekä ryhdikkäitä tennareita. Nämä Gaastra kengät on suunniteltu kevään ja kesän kuivia, lämpöisiä päiviä varten. Valikoimaan kuuluu myöskin syksyä varten suunniteltuja, tyylikkään nahkaisia bootseja, jotka kesäkenkien tavoin hivelevät silmää upean viehättävällä olemuksellaan. Gaastra kenkiä suositellaan hoidettavan nahalle sopivin kengänhoitotuottein.

Gaastra kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa mukavat sekä samaan aikaan trendikkäät kengät? Liity tyylikkäisiin muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Gaastra kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Awning
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK