Kengät Netistä

45 osumaa

Kauniit Petit by Sofie Schnoor kengät lapsille

Petit by Sofie Schnoor kengät tuovat juhlatunnelmaa pienen ihmisen arkeen. Tanskalainen brändi Petit by Sofie Schnoor valmistaa hurmaavan kauniita lastenkenkiä jokaiseen tarpeeseen. Petit by Sofie Schnoorin mallisto löytyy nyt myös Footwayn valikoimasta!

Petit by Sofie Schnoor kengät sekä brändin mallisto

Petit by Sofie Schnoorin hurmaavasta mallistosta löytyy kenkiä sekä arkeen että juhlaan. Heidän suosituimpiin malleihinsa kuuluvat hurmaavat, sirot Petit by Sofie Schnoor ballerinat, jotka ilahduttavat varmasti niin aikuisen kuin lapsenkin mieltä. Brändin mallisto on laaja ja siihen sisältyy mm. yksinkertaisen elegantit Petit by Sofie Schnoor sneakerit, että superihanat kengät pikkuprinsessoille. Petit by Sofie Schnoorin kengät sopivat sekä pienille että suuremmillekin lapsille.

Petit by Sofie Schnoor -kenkien hoito

Tanskalaisen Petit by Sofie Schoor -merkin kengät suunnitellaan huolella ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista leikinkestäviksi. Kengät soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja malliston laaja kuosi- sekä värimaailma takaavat, että jokaiselle löytyy oma lempikenkänsä. Kenkien säännöllinen käsittely valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitoaineella pidentää jalkineiden käyttöikää ja säilyttää ne uudenveroisina.

Tilaa Petit by Sofie Schnoor kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppoa ja vaivatonta tilata Petit by Sofie Schnoor kengät. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme maksutta pikaisen toimituksen ja ilmaisen postituksen sekä mahdollisen palautuksen.

Creek Booty 163 29 Taupe
FEW LEFT
Icon Board Lt Blue Jeans
FEW LEFT
Dash Tanuki II White
FEW LEFT
Aria Pump Off White
FEW LEFT
Creek Fur Winter Rose
FEW LEFT
Sara
FEW LEFT
Fire Buckle K 62 Black
FEW LEFT
Leon Boot Black
FEW LEFT
Magg Lo Raven
FEW LEFT
Magg Lo Dk Navy
FEW LEFT
Dash Wmn Lo Red
FEW LEFT
Harton Sandal Chambray
FEW LEFT
Fire Ankle Black
FEW LEFT
Debut Ankle Gore Black
FEW LEFT
Aria Pump Grey
FEW LEFT
Dash Tanuki II Navy
FEW LEFT
Dash Tanuki II
FEW LEFT
Plateau
FEW LEFT
Maddie-P
FEW LEFT
LIMBER Tara Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

45 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK