Kengät Netistä

120 osumaa

French Connection kengät tunnetaan ympäri maailman

French Connection tunnetaan tuotteistaan laajalti ympäri mailman. Tuotemerkki on suuri ja kuuluisa, ja syystäkin! Mikäli haluat kengät, jotka ovat viimeisintä designia ja hehkuvat ympärilleen loputonta tyylikkyyttä, French Connection kengät ovat juuri sinulle sopiva valinta. Suositpa sitten matalaa kenkää, hieman korkeampaa tai reilulla korolla varustettua mallia, löydät ne meiltä Footwayltä.

French Connection kengät ovat valmistuneet vuosikymmenten kokemuksella

French Connection perustettiin jo vuonna 1972. Sen perusti mies nimeltä Stephen Marks. Tuotemerkki on tänä päivänä laajalti suosittu ja tunnettu. Alusta alkaen French Connection on tarjonnut designkenkiä ja -vaatteita järkevään hintaan, parhaimmasta laadusta tinkimättä. Kohderyhmäkseen yritys valitsi laajan ihmisjoukon, jotta voisi helliä mahdollisimman monta jalkaparia mukavuudellaan sekä ainutlaatuisen ajattomalla tyylikkyydellään.

Herkulliset French Connection kengät useisiin eri tarpeisiin

French Connection on kenkä, jota on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, raikkaissa kuoseissa sekä houkuttelevissa malleissa. Valikoimissamme on niin juhlavia korkokenkiä, kuin ihastuttavan mukavia sandaalejakin. Vai olisivatko French Connection sneakerit sinun valintasi? French Connection kengät kestävät hyvin kulutusta korkean laatunsa ja kestävien materiaalivalintojensa ansiosta. Tosin niitä ei tietystikään suositella käytettäviksi kovimmilla sateilla kengän mahdollisimman pitkän elinkaaren säilyttämiseksi.

French Connection kengät verkossa Footwayllä

Hanki nyt omat ihastuttavat ja lumoavat French Connection kenkäsi valikoimasta, joka pitää sisällään useita herkullisia värejä, kuoseja ja malleja! Tilatessasi omat French Connection kenkäsi Footwayltä, säästät runsaasti aikaa ja ennen kaikkea vaivaa. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Jump B/S Black
Giava Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rio Fuxia
Jump
Ranja Black
Rio Dark Brown
Jump Navy
Aalim Black
Rio WG AD Pink
Heaven AD Black
Rio Red
New Bonus Black
Jump Navy
Glam SS2 Rose
Rio WG AD White
Rio White Flower
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rio Purple
New Bonus White
Jump Lt Blue
Felix Fuxia
Glade Black
Heaven
Felix Grey
Bahia Pink
Moldava Tan
Spinner Black
Jump White
Heaven Navy
Glade Petrol
Moldava Purple/Mint
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Darwin Purple
Forge Black
Rio Bordeaux
Sivu 1 / 3

120 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK