Kengät Netistä

63 osumaa

Kidboxer kengät saavat aikuiset kateellisiksi

Kidboxer kengät on suunnattu nuoremmalle yleisölle, joka palvoo trendejä haluten säväyttää persoonallisuudellaan. Nämä ovat kengät, jotka saavat aikuiset sanomaan: ”Saisiko yhdet samanlaiset aikuisten koossa, kiitos?”. Mutta ei! Nämä ainutlaatuiset herkut on suunniteltu ainoastaan nuoremmille, jotta heilläkin olisi ikioma trendimerkkinsä! Kohdeyleisönä ovat coolit lapset ja nuoret - tämä todella käy ilmi nähtyäsi upean uniikin malliston.

Trendikkään modernit Kidboxer kengät nuoremmalle yleisölle

Kidboxer luotiin tarpeeseen saada markkinoille lasten ja nuorten mallisto, joka luo trendikkään moderneja kenkiä! Syntytarinansa jälkeen Kidboxer kengät saavuttivat hurjan suosion nuoremman sukupolven keskuudessa. Kengät valmistetaan huolella laadukkaiksi käyttäen kestäviä materiaaleja, kuten nahkaa ja kumia. Tämä ilahduttaa aikuistakin! Kestävä, laadukas kenkä, jossa lapsesi haluaa sekä viihtyä että näyttäytyä!

Kidboxer kengät lasten ja nuorten aktiiviseen elämään

Ihastuttava Kidboxer-valikoima tarjoaa lukuisia eri kenkämalleja ja –värejä arkeen ja juhlaan, tarkoituksenaan tehdä käyttäjästään mahdollisimman cool. Lasten elämä on usein aktiivista ja kenkien on hyvä myös kestää kulutusta. Kidboxer kengät valmistetaan pitäen silmällä yhtä lailla molempia ominaisuuksia – niin tyylikkyyttä kuin laadukasta kestävyyttäkin. Kestävät materiaalivalinnat palvelevat mainiosti niin sateisina kuin aurinkoisinakin päivinä.

Kidboxer kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Kidboxer-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti omalta kotisohvalta! Kidboxer kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla kestävät ja trendikkäät, laadukkaat kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Elwood Tan
FEW LEFT
Elwood Black
FEW LEFT
Cypress Tan
FEW LEFT
Acton Brown
FEW LEFT
Acton Black
FEW LEFT
Marris Black
FEW LEFT
Elm Tan
FEW LEFT
Elm Black
FEW LEFT
Turpin Black
FEW LEFT
Nova 1 Pink
FEW LEFT
Niva Black
FEW LEFT
Cuper Blue
FEW LEFT
Cuper White
FEW LEFT
Mia Black
FEW LEFT
Rash
FEW LEFT
Burma Ossidato
FEW LEFT
SM113
FEW LEFT
SM23
FEW LEFT
Dottie
FEW LEFT
15ADR5080
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

63 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK