Kengät Netistä

224 osumaa

Footi

Klassinen Viking Footwear on keksinyt uusia ja jännittäviä juttuja lapsille. Footi on Viking Outdoor Footwearin luoma uusi merkki, joka keskittyy paatoksella lasten jälkineisiin. Tämä on heidän uusin jalkinemallistonsa syksyksi 2017, lapsille. Lapsille on tarjolla mukavia, trendikkäitä ja suojaavia kenkiä erityisen kiinnostavilla kuoseilla ja Vikingiltä tutulla laadulla. Mitä olisikaan parempaa, kuin näin kattava mallisto?

Mikä Footissa on niin hyvää?

Viking on yksi kaikkein varhaisimpia jalkinevalmistajia, ja heillä on uskomaton suunnitelma, jolla taata uuden Footi-malliston menestys.

Näiden lasten kenkien malleihin on saatu inspiraatiota katu-urheilulajien omalaatuisista väreistä ja kuvioista. Tämä tekee niistä kokonaisuudessaan ainutlaatuisia, hienoja ja tyylikkäitä! Lisäksi Viking on omistanut tälle brändille erikoistuneen tiimin, jotta Footi pääsisi todella loistamaan. Lontoossa työskentelevä tiimi keskittyy täysin tämän jalkinemalliston suunnitteluun ja kehittämiseen. Tämän ainoa tarkoitus on varmistaa, että Footin ja Vikingin tuotteet ovat näkyvästi erilaisia ja brändilleen uskollisia.

Footin hauskat ja sporttiset mallit eivät ole malliston ainoa jännittävä asia. Vikingin pitkän kokemuksen ja maineen ansiosta myös laatu on todellinen etu. Viking on ollut menestys markkinoilla jo vuodesta 1920. Tämä kokemus vaikuttaa varmasti myös uuteen Footi-mallistoon. Lisäksi Footille omistautunut suunnittelu- ja kehitystiimi panee peliin kaikkensa. He työskentelevät kovasti, jotta saisivat valittua hyvät materiaalit kaikkiin mallistoihin. Lapset tarvitsevat mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä kenkiä. Tämä vaatii paljon tutkimusta, jota Footin tiimi hyvillä mielin tekeekin!

Mitä voit odottaa Footilta?

He ovat aloittaneet syksyn 2017 mallistolla, joka on tullut kauppoihin (onneksi!) jo heinäkuussa. Footi-merkin ylpeät asiakkaat voivat odottaa kolmea mallistoa joka vuosi – kevät/kesä, aikainen syksy/kouluun paluu, syksy!

Tämä merkitsee, että tulet löytämään luotetulta merkiltä tyylikkäitä kenkiä, jotka sopivat lapsiesi vaatteisiin jokaisena vuodenaikana! Olivat tyylimieltymykset ja lasten vaatteet mitkä tahansa, Footilla on kaikenlaista kivaa odottamassa sinua.

FEW LEFT
FEW LEFT
24303-22-001 Black
FEW LEFT
27211-22-805 Navy
FEW LEFT
Pumps Black
FEW LEFT
23704-29 Black
FEW LEFT
Sandalett Black
FEW LEFT
28401-22-001 Black
FEW LEFT
Porfyr Wine
FEW LEFT
FEW LEFT
Sandal Black
FEW LEFT
22261-22-001 Black
FEW LEFT
Jana Black
FEW LEFT
23702-29 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

224 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK