Kengät Netistä

218 osumaa

Salming kengät urheiluun

Kova treeni vaatii kunnon varusteet - ja kun urheilumerkin takana on saamelaistaustainen NHL-legenda Börje Salming, on laatu taattu. Salming kengät saavat innoituksensa pohjoisen villistä luonnosta. Merkin kengät ovatkin yhtä sitkeät kuin Lapin luonto ja niin laadukkaat, että ne sopivat maailmanluokan huippu-urheiluun.

Pohjoisen innoittamaa suunnittelua

Onko urheilu koko elämäsi? Heräätkö todella eloon vasta pelikentällä? Silloin tiedät, kuinka tärkeitä oikeat varusteet ovat. Ne takaavat parhaan suorituksen ja turvallisen treenin, jotta yllät kentällä aina vain parempaan ja jaksat jatkaa pidempään. Salming kengät valmistetaan peliä kunnioittaen, pitkällä perinteellä ja hikeä säästämättä. Saamelaistaustaisen NHL-legendan Börje Salmingin nimeä kantava merkki vastaa perustajansa asettamiin koviin vaatimuksiin. Olipa lajinasi sitten salibandy tai juoksu, nämä kengät on tehty tositoimia ajatellen. Inspiraatiota uraauurtavien kenkien suunnitteluun imetään paitsi pelikenttien sykkeestä, myös Lapin karusta maisemasta ja pohjoisen luonnon voimasta. Nämä kengät eivät ole hienostelijoita varten. Nämä kengät ovat niille, joiden suonissa virtaa roppakaupalla intohimoa ja ripaus villiä luontoa.

Salming kengät huippu-urheiluun

Pelikentän eri roolit vaativat kengiltä hyvin erilaisia asioita, puhumattakaan eri urheilulajien välisistä eroista. Juoksija ei pärjää samoilla kengillä kuin salibandypelaaja, eivätkä hyökkääjän tarpeet ole samat kuin maalivahdin. Siksi on tärkeää valita oikeat kengät tilanteen ja lajin mukaan. Salming tarjoaa täsmäratkaisun kunkin lajin asettamille vaatimuksille. Rakkaus urheilua kohtaan näkyy merkin kaikissa tuotteissa. Kenkien huolellisesta suunnitellusta paistaa ymmärrys oikeiden varusteiden merkitystä kohtaan. Salming salibandy kengät ovat lajin vaatimusten mukaisesti kevyet ja joustavat. Kenkien dynaaminen muotoilu takaa sen, että ne jalassaan pelaaja voi huoletta keskittyä vain ja ainoastaan pelaamiseen. Eikä tietenkään sovi unohtaa kentän avainpelaajaa: Salming maalivahdin kengät takaavat pidon ja liikkuvuuden kovemmankin pelin tuoksinnassa.

Materiaalit tukevat suoritusta

Urheilukengät vaativat valmistusmateriaaleiltaan paljon. Pelikentällä ja juoksuradalla käytettävien kenkien on kestettävä kovaakin käyttöä ja samalla myös tuettava urheilijan suoritusta. Salming kengät valmistetaan huolella huippumateriaaleista merkin perustajan, huippukiekkoilija Börje Salmingin kovia standardeja noudattaen. Kenkien valmistuksessa käytettävä erityinen stem tekstiili takaa tuen, keveyden ja antaa samalla jalan hengittää. Huippu-urheilijan kädenjälki näkyy myös siinä, kuinka hyvin kenkien suunnittelussa huomioidaan kunkin lajin erityistarpeet. Juoksukengissä on huomioitu erityisesti jalan asento, jotta juokseminen olisi mahdollisimman mukavaa - ja hauskaa. Maalivahdin kengät on puolestaan suunniteltu erityisesti vauhdikkaita liukuja ajatellen, ja kengät tarjoavatkin käyttäjälleen parasta mahdollista joustavuutta. Kenkien nauhat saa kätevästi piiloon, jotta ne eivät häiritse peliä. Kaikissa kengissä materiaali tukee pelin ja liikkeen iloa.

Salming kengät netistä Footwayltä

Onko tiedossa tärkeä peli tai kaipaatko pikaista piristystä lenkkipolulle? Osta Salming kengät Footwayltä ja saat tilauksellesi nopean toimituksen. Ja mikä vielä parempaa - tilauksesi toimitus on aina sinulle ilmainen. Mikäli satuit tekemään virheostoksen, kengillä on myös huikea 180 päivän palautusoikeus ja tietenkin myös kenkien palautus on ilmaista. Shoppaile siis itsellesi huoletta hiki pintaan Footwayllä jo tänään. Palvelemme sinua mielellämme myös tulevaisuudessa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elwood Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

218 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK