Kengät Netistä

182 osumaa

Laatutietoinen valitsee pitkäikäiset ja ekologiset Ekn kengät

Kaikki Ekn kengät valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista aitona käsityönä. Laadun lisäksi Ekn kengissä panostetaan myös mukavaan istuvuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Kenkämerkki on kaikissa tuotannon vaiheissaan vapaa kaikista vaarallisista kemikaaleista. Kestävyyttä silmällä pitäen valmistettu Ekn kenkä on pitkäikäinen laatukenkä, jota voit käyttää vuosi toisensa jälkeen. Lisäksi kenkien tyylikäs muotoilu takaa ehdottoman ajattomuuden.

Ekn kengissä voit kulkea hyvällä omallatunnolla

Ekn aloitti laatukenkiensä valmistamisen huomattuaan kuinka paljon markkinoilla on huonosti istuvia, hätäisesti valmistettuja kenkiä, jotka ovat kaiken kukkuraksi huonoilla materiaalivalinnoillaan sekä lyhyellä elinkaarellaan ympäristölle haitallisia. Ekn kengät valmistetaan Portugalissa käsityönä, joka täyttää jokaisen kengän kohdalla ehdottomat laatukriteerit. Ekn on tarjonnut jo useiden vuosien ajan kestäviä kenkiä parhaasta mahdollisesta nahasta valmistettuna.

Tyylikkäät Ekn kengät sopivat useaan tilanteeseen

Ekn kengissä käytetyt nahka ja mokkanahka ovat sekä kestäviä että jalan mukaan muotoutuvia materiaaleja. Tämä tuo pitkän elinkaaren lisäksi miellyttävän mukavuuden, joka saa valitsemaan nämä kengät jalkaansa kerta toisensa jälkeen. Voit valita nämä tyylikkäät kengät jalkaasi niin juhliin kuin arkeenkin. Käsitellessäsi nahkakenkäsi oikeilla nahanhoitotuotteilla pidät ne tyylikkäinä ja upeina pitkään!

Ekn kengät verkossa Footwayllä

Kestävät materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Ekn kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Ekn kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi käsin. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elwood Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

182 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK