Kengät Netistä

157 osumaa

Duffy in Leather – laadukkaita nahkasaappaita naisille

Kuten nimestä ja otsikostakin saatoit jo arvata, Duffy in Leather valmistaa erilaisia nahkakenkiä naisille. Voi olla, että törmäät merkkiin nyt ensimmäistä kertaa, mutta olemme varmoja, että kokeiltuasi Duffy in Leather -kenkiä, et enää unohda niiden nimeä. Kuka on väittänyt, että tyyli ja mukavuus eivät sovi samaan kenkään? Korkealaatuisia materiaaleja, huippusuunnittelijoiden designia ja erinomaista mukavuutta – kaikkea tätä edustaa Duffy in Leather. Tule tutustumaan Footwayn valikoimaan, johon kuuluu näitä laadukkaita saappaita ja nilkkureita, ja löydä oma suosikkiparisi!

Monikäyttöiset ja tyylikkäät Duffy in Leather -saappaat pohjoisen säähän

Onko sinulla etsinnässä monikäyttöiset, neutraalin väriset nilkkurit? Tai kenties hieman korkeampivartiset saappaat pimeisiin syysiltoihin? Tai ehkäpä haluat piristää asuasi pirteän kirkkaan punaisilla tai upean sinisillä nahkakengillä? Kaiken tämän, ja tietysti paljon muutakin, löydät Footwayn Duffy in Leather –valikoimasta. Laadukkaat nahkasaappaat sopivat niin kaikkiin arjen tilaisuuksiin kuin myös työkäyttöönkin. Töissä käytettävien kenkienkään ei tarvitse olla tylsät. Duffy in Leather -saappaissa on lukematon määrä pieniä yksityiskohtia: kauniita leikkauksia, solkia, kuviokirjailua, niittejä ja hapsuja. Useissa malleissa on lisäksi sivussa kätevä vetoketju, jonka ansiosta korkeavartisetkin saappaat sujahtavat jalkaan nopeasti. Tukevan pohjan ansiosta nämä kengät jalassa pysyy pystyssä myös liukkaammilla keleillä, eikä talvisaikaan maasta hohkava kylmä pääse palelluttamaan varpaita.

Vinkkejä ihanien Duffy in Leather -kenkien hoitoon

Nahkakengät ovat pitkäaikainen kumppani ja pitävät jaloistasi hyvää huolta, kunhan muistat myös huolehtia niistä säännöllisin väliajoin. Ajan patina tuo kenkiin yksilöllisyyttä ja tekee nahkasaappaista usein entistä kauniimmat, mutta suosittelemme silti käsittelemään saappaat kosteutta ja likaa hylkivällä suoja-aineella ennen niiden käyttöönottoa, jotta kenkäsi säilyvät puhtaina pidempään. Kenkien puhdistamisessa kannattaa käyttää apuna joko pehmeää, pieneen vesimäärään kostutettua liinaa tai nahkakenkien puhdistamiseen tarkoitettua harjaa. Lankkaamalla kengät ne pysyvät kuin uusina pitkään, ja ovat aina valmiina käyttöön myös muodollisempiin tilaisuuksiin sopien. Kaikki tämä saattaa kuulostaa hieman vaivalloiselta, mutta muutaman minuutin huoltohetki silloin tällöin tulee nopeasti rutiiniksi, ja kenkien käyttöikä pitenee näin huomattavasti!

Hanki omat upeat Duffy in Leather -bootsit helposti suoraan kotiisi Footwaylta!

Footwaylla olemme koonneet yhteen laajan valikoiman trendikkäitä Duffy in Leather –saappaita – itse asiassa kaikki meidän suosikkimme. Haluamme olla suosikkinettikauppasi, ja uskomme, että erinomainen asiakaspalvelu on avain tyytyväisiin asiakkaisiin. Kenkien tilaaminen meiltä on helppoa ja yksinkertaista kätevän hakutyökalumme avulla, jonka löydät sivun vasemmasta laidasta. Tarjoamme myös erittäin nopean, maksuttoman toimituksen – pääset siis sovittamaan uusia kenkiäsi nopeammin kuin uskotkaan! Lisäksi tarjoamme tietysti ilmaisen palautuksen siltä varalta, että kengät eivät täytäkään kaikkia toiveitasi. 180 päivän avokaupan ansiosta voit kuitenkin tutustua kenkiisi kaikessa rauhassa kotona, ja sovittaa niitä useamman kerran, ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Tule tutustumaan valikoimaamme!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elwood Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
53-30131 Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

157 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK