Fly London Kengät Netistä

6 osumaa

FLY London – suoraan Portugalista

Nimestään huolimatta FLY London on tosiasiallisesti peräisin Portugalista – ja tuotemerkki osoittaa tällä tavalla halunsa olla edistyksellinen ja kääntää tavanomaisen päälaelleen. Yritys etsii jatkuvasti uusia tapoja yhdistää alkuperäisyys malli-, materiaali- ja tyylivalintoihinsa – ja olla siten aina liikkeessä jämähtämättä paikalleen. FLY London tarjoaa erityylisiä kenkiä niille, jotka haluavat löytää pientä lisäsärmää täydentämään asuaan. Kaikkea aina kesäisistä, mukavista sandaaleista lämpimiin, vuorattuihin talvisaappaisiin – löydät FLY Londonilta varmasti jotain, mikä alleviivaa halusi erottua joukosta muodikkaalla tavalla.

FLY London on täydellinen valinta niille, jotka ovat pikkutarkkoja vaatevarastostaan

Käyttämänsä nahkan ja innovatiivisen designin ansiosta FLY London valtaa koko muotimaailmaa eleganteilla luomuksillaan, joita voit nolostelematta yhdistellä moniin pikkutarkasti valitun vaatevarastosi vaatteisiin. Jos nimittäin valintasi on FLY London, sinulla on mitä luultavimmin huolella koottu vaatevarasto. Olet tietoinen siitä, mitä puet yllesi, haluat vain parasta ja haluat muiden myös huomaavan, että tunnet uusimmat trendit ja sen, kuinka vaatteet yhdistellään tyylikkäisiin kenkiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Älä pysähdy paikallesi – äläkä koskaan ole tavanomainen

"Ever changing, Ever developing" ja "Always progressive, Never conventional" ovat FLY Londonin iskulauseita, jotka kattavat koko tuotantolinjan kenkien valmistuksessa. Tällä konseptilla tuotemerkki on vakiinnuttanut asemansa ympäri maailman ja sen tuotteita myydään yli 3000 myyntipisteessä, mm. merkin omissa myymälöissä Portugalissa, Englannissa, Irlannissa ja New Yorkissa - ja kyllä, kaksi niistä sijaitsevat Lontoossa. Ainoat FLY Londonin noudattamat perinteet liittyvät niihin vanhoihin, vankkoihin menetelmiin, jotka kuuluvat todellisten laatukenkien luomiseen. Portugali tunnetaan upeasta kenkätuotannosta ja nahkankäsittelystä – ja tämän FLY London on tuonut mukanaan alati muuttuvaan ja jatkuvasti uutta luovaan muotimaailmaan.

FLY London netistä Footwaylta

Footway tarjoaa lähes 200 erilaista FLY London -mallia. Olemme kattaneet merkin jännittävän, huomiota herättävän valikoiman tarjoamalla kaikkea aina yksinkertaisista, tyylikkäistä avokkaista cooleihin, korkeavartisiin saappaisiin. Täältä löydät tarkalleen sen, mitä etsit – kunhan etsit jotain jännittävää, originellia ja muodikasta. Katsele ympärillesi ja tee kaupat – vaatevarastosi arvoisesti.

Julkaisuja aiheesta Fly London
S
satu -
A
arja väisänen -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK