Filippa K Kengät Netistä

2 osumaa

Filippa K nyt myös Footwaylla!

Filippa K kengät ovat nousseet muotimaailman huipulle. Kenkiä löytyy monessa eri värissä ja mallissa. Jokaisen makuun löytyy siis takuulla sopivat. Valitse Filippa K ja jalkasi kiittävät!

Filippa K suoraan Ruotsista

Filippa K on ruotsalainen tuotemerkki, joka on aiemmin ollut tunnettu lähinnä vaatteistaan. Nyt Filippa K on kuitenkin astunut myös kenkien maailmaan. Filippa K kengät ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, mutta samalla myös yksinkertaisia. Niiden tyyliä voisikin kuvailla klassiseksi niin värien kuin mallien puolesta. Toki joukosta löytyy myös rohkeampia kenkiä, joissa on yhdistetty esimerkiksi voimakkaita värejä. Filippa K on onnistunut lyömään itsensä läpi klassisten kenkien valmistajana. Se ei ole enää pelkkä vaatemerkki, vaan potentiaalia löytyy paljon muuhunkin. Filippa K on sellaisen valinta, joka rakastaa yksinkertaisen kaunista tyyliä ja haluaa panostaa laatuun, joka kestää muotivirtauksien mukana vuodesta toiseen. Myös laadukkaat materiaalit kuuluvat oleellisena osana Filippa K:n periaatteisiin.

Filippa K kengät

Filippa K on tuonut laadukkaan kenkämallistonsa nyt myös suomalaisten iloksi Footwaylle. Näitä klassisen kauniita värejä ja linjoja omaavia kenkiä voi yhdistellä hyvin merkin muihin vaatteisiin ja asusteisiin. Esimerkiksi Filippa K takki, jossa on kaunis vaalea sävy sopii hyvin Bella Wedge Bootieden kanssa yhteen. Kengillä saadaan tuotua hieman näyttävyyttä olematta kuitenkaan tyylitön tai liian raju. Muista, että Footwaylta saat myös Filippa K miesten kengät. Miesten kenkien mallistosta löytyy yksinkertaisia ja laadukkaita kävelykenkiä sekä tennareiden tyyppisiä vapaa-ajan kenkiä. Miesten kenkien värit ovat sellaisia, että ne sopivat hyvin melkein minkä tahansa housujen kanssa. Klassisia kenkiä voi käyttää missä tahansa tilanteessa, joten ne ovat todella monikäyttöisiä.

Filippa K kengissä käytetään paljon mokkaa

Filippa K kengät on valmistettu aina vain parhaimpia materiaaleja käyttäen. Useissa kengissä käytetään päällisenä mokkaa, joka tekee kengästä kauniin ja elegantin näköisen. Myös Filippa K nahkakengät ovat suosittuja. Nahkakenkiä nähdään erityisesti naisten korkokenkien ja saappaiden sekä miesten vapaa-ajan kenkien materiaalina. Filippa K kengissä on kiinnitetty huomiota myös kenkien pohjiin ja sisäosiin. Ulkopohjat on yleensä valmistettu kumista. Sisäosien materiaali on useimmiten nahkaa. Jokaiselle materiaalille on oma hoito-ohjeensa. Mokkakenkiä kannattaa välttää kastelemiselta, koska niiden ulkonäkö saattaa kärsiä siitä. Nahkakenkiä olisi hyvä hoitaa nahkalle tarkoitetulla aineella. Kenkiä kannattaa myös säilyttää niin, että ne pitävät muotonsa. Kun kengistä pitää huolta, ne kestävät hyvin vuodesta toiseen.

Filippa K kengät netistä Footwayltä

Osta Filippa K kengät Footwaylta. Sieltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen. Jos haluat jostakin syystä palauttaa ostoksesi, onnistuu sekin ilmaiseksi. Tuotteille tarjotaan nimittäin jopa 180 päivän palautusoikeutta. Tuotteisiin voi siis todella tutustua rauhassa ennen ostopäätöksen tekemistä. Filippa K kenkien valikoima on laaja. Valikoimasta löytyy kenkiä niin miehille kuin naisille. Jos klassinen ja yksinkertainen tyyli on sinun juttusi, valitse Filippa K!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Andy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK