Esska Kengät Netistä

3 osumaa

Esska kengät – ja tulet huomatuksi!

Esska on kenkämerkki sinulle, joka haluat erottua joukosta. Sen lisäksi, että Esska kengissä tunnet olosi tyylikkääksi, itsevarmaksi ja trendikkääksi, nämä kengät tulevat uniikilla tyylillään takuulla huomatuiksi! Esska kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista, tyylistä tinkimättä. Kengät tunnetaan myös ihanasta istuvuudestaan, joka saa valitsemaan nämä kengät jalkaansa kerta toisensa jälkeen. Osta omasi jo tänään!

Esska kengissä panostetaan laatuun, tyyliin ja mukavuuteen

Souraya Karami on nainen brittiläisen Esska-tuotemerkin takana. Aikaisemmin hän työskenteli arkkitehtinä, kunnes kenkien maailma alkoi kiehtoa häntä. Tavoitteenaan Karamilla oli luoda markkinoille kenkiä, joissa ei tingittäisi laadusta, tyylistä eikä mukavuudesta. Näihin periaatteisiin nojaten syntyi Esska, joka tinkimättömällä mukavuudellaan sekä samalla silmiinpistävällä tyylikkyydellään on hurmannut jo lukuisia naisia faneikseen.

Upeat Esska kengät hurmaavat niin arjessa kuin juhlissakin

Esska kengät sopivat mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin, halusitpa sitten yhdistää ne lempifarkkuihisi tai näyttävään mekkoosi. Erilaiset sandaalit, sandaletit, korkokengät ja nahkasaappaat varmistavat sen, että jokainen löytää helposti niiden joukosta omat suosikkikenkänsä. Saatavilla on niin väreissä räiskyviä kuin hillityn tyylikkäitäkin kenkiä, aivan jokaiseen makuun! Tehostevärillä piristetty malli tekee yksivärisestä asustasi kerrassaan hurmaavan.

Esska kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Esska kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Esska kengät ja tilaa ne mukavasti kotisohvaltasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Tilly
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dawn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wig
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK