Emerica Kengät Netistä

0 osumaa

Emerica kengät on luotu vastaamaan päivän katumuotiin

Rakastatko mahtavaa street-tyyliä? Emerica kengissä tunnet itsesi upeaksi, muodikkaaksi ja samaan aikaan rennoksi! Kaikki valikoimaamme kuuluvat Emerica kengät ovat huolella valmistettu takaamaan, että tyylisi säilyy katu-uskottavana joka hetkessä. Kenkien ulkoasu on tarkkaan harkittu päivän katumuotia vastaamaaan. Tyylikkyyden lisäksi kenkämerkki panostaa mitä parhaimmin mahtavaan istuvuuteen sekä aina tinkimättömään laatuun.

Emerica kengät edustavat amerikkalaista katuhenkeä parhaimmillaan

Emerica on kenkämerkki, joka on perustettu Amerikassa nuorten, street-tyyliä palvovien perustajien toimesta vastaten tarpeeseen tuottaa katu-uskottavia kenkiä nuorille ja nuorekkaille kaduntallaajille. Tyyli henkii amerikkalaista, raikkaan nuorekasta katuhenkeä parhain mahdollisin keinoin, yhdistäen käytännöllisyyden ja mukavuuden tinkimättömään tyylikkyyteen. Kestävin kumipohjin varustetut Emerica kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten aidosta nahasta.

Tyylikkäät ja kestävät Emerica kengät

Emerica kengät sopivat erinomaisesti niin farkkujen, puvunhousujen kuin chinojenkin kaverina käytettäviksi, sillä rennon ilmeensä lisäksi niihin on onnistuttu saamaan mukaan myös aimo annos ajatonta tyylikkyyttä. Useat malleista on valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä mokkanahasta. Kenkienhoitoaineella kyllästämällä saat Emericasi kestämään myös paremmin kosteutta. Mikäli hoidat niitä asiaankuuluvasti, Emerica kengät kestävät pitkään.

Emerica kengät verkossa Footwayllä

Emerica-valikoimamme odottaa sinua jännittävälle retkelle sivuillamme. Verkossa shoppailu Footwayllä on helppoa ja mukavaa - voit tilata uuden suosikkikenkäparisi vaivattomasti kotisohvaltasi ja mikä parasta, Emerica kengät valitessasi olet aina sekä katu-uskottava että ajattoman tyylikäs! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK