Ellesse Kengät Netistä

19 osumaa

Ellesse lenkkarit – Nykyaikainen paluu

Ellesin 80-luvun urheilu- ja muotilenkkarit ovat tehneet paluun heidän eksklusiivisella kokoelmallaan. Heiltä löydät kaiken klassisista lenkkareista metallisiin panforte slip-oneihin. Ellessen urheilukengissä on jalkineiden hienoimmat siluetit. Valmistettu laadukkaasta tekonahasta ja synteettisestä nahasta, nämä tennarit ovat tyylikkäät ja ajattomat. Ellesse-logo tuo nyt takaisin Ellesse-kengät modernilla tyylillä ja laadukkailla materiaaleilla. Virkistä muistojasi Ellessen tyylikkäillä lenkkareilla, joita voit käyttää kentällä ja kentän ulkopuolella mukavasti ja tyylillä.

Ellessen tarina

Perustettu vuonna 1959, toiveena olla tyylikkäin urheiluvaatemerkki, Ellesse teki hyvää työtä sponsoroitujen sopimusten kanssa. Sen aloitti italialainen suunnittelija, Leonardo Servadio. Rakastettu heidän ommellun logon ansiosta, Ellesse oli yksi merkeistä, joka korosti näkyvää brändäystä. Se kuitenkin menetti suuntansa joskus 1990-luvulla. Uudelleensyntyminen tapahtui vuonna 2010, heidän retrokokoelman ansiosta. 144 000 seuraajaa Instagramissa ja 80 000 seuraajaa Facebookissa, Ellessen hauskat ja tyylikkäät kengät ovat tehneet paluun.

Kengät pysäyttämättömille, kentän ulkopuolella ja sisäpuolella

Pitäen tiukasti kiinni ikonisesta Ellesse brändäyksestä, Ellessen lenkkarit ovat vaalittuja ulkonäön ja urheilullisen suorituskyvyn takia. Kaikki rakastavat Ellesseä sen minimalistisen tyylin takia. Miehet, heidän Anzia ja Pacia lenkkarit tuntuvat kuin ne olisivat osa jalkaasi, sillä ne ovat niin mukavat. Naiset, Ellesseltä löydät parhaat lenkkarit ja slip-on-kengät sinulle. Värivalikoima vaihtelee ruusukullasta, pronssiin ja hopeasta valkoiseen ja mustaan, Ellessellä on tarvittavat värit jokaiseen tapahtumaan. Haluatko käyttää Ellesseä kukkamekkosi kanssa? Valitse Panforte slip-onit. Haluatko näyttää urheilullisemmalta? Katso Ellessen lenkkarit naisille.

Mikä tekee Ellessesistä niin erikoisen?

Ellessen ja Mecklenburghin yhteistyön myötä Ellesse siirtyy ympäristöä säästävään muotiin. Uusi ympäristöystävällinen kangas on valmistettu kierrätetystä muovista. Eikö se ole loistava askel urheiluvaatteissa? Italialainen urheiluvaatemerkki alkoi tennis- ja hiihtomuotina, ja siitä tuli tyylikkäiden kenkien valmistaja. Nyt he ovat edelläkävijöitä ympäristöystävällisissä urheiluvaatteissa. Hankkiaksesi Ellessin kengät, katso meidän mukava ja ystävällinen Ellesse-valikoima.

Osta Ellesse netistä Footwayltä

Footway ylpeänä lisää Ellessen urheilukengät valikoimaansa. Tiedämme nostalgisen rakkautesi Ellesse merkkiä kohtaan ja haluamme toimittaa ne kotiovellesi. Kuvamme todellakin vastaavat Ellesse-kenkien kauneutta ja voit ostaa lempi urheilukenkäsi yhdellä klikkauksella. Selaa helppokäyttöistä nettisivuamme ja ole ylpeä Ellesse-kenkien omistaja.

Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK