Kengät Netistä

92 osumaa

El Naturalista – sama tyyli ja muoti, parempi omatunto

Kuvittele tuotemerkki, jonka tarjoamat tyylikkäät, muodikkaat kengät täyttävät kaltaisesi tarkan kenkäshoppaajan vaatimukset – ilman, että joudut tinkimään eettisestä näkemyksestäsi ihmisen vastuusta maapalloa kohtaan. Kyllä, kuvittele voivasi olla sekä intohimoinen fashionista että vakaumuksellinen luonnon ystävä. Silloin olet päätynyt oikeaan paikkaan Footwaylle ja El Naturalistan valikoimaan.

Kun muoti on sopusoinnussa luonnon kanssa

Kulutusyhteiskunnassamme, jossa on lähes unohdettu ajatus siitä, kuinka vaikutamme luontoon, on tarjolla tiettyjä tuotemerkkejä, jotka eivät ainoastaan kanna vastuutaan, vaan myös tarjoavat meille innovatiivisia ja idealistisia vaihtoehtoja, joiden ansiosta meidän ei tarvitse tehdä valintaa. Usein on vaikea toimia oikein – mutta joskus se taas voi olla todella helppoa. Tyylikkäällä designillaan ja ympäristöystävällisten materiaalien mielikuvituksellisella ja innovatiivisella käytöllä El Naturalista on luonut merkin, joka tekee kaikista käyttäjistään luonnon ystäviä. Puuvilla, luonnonkuidut ja muut materiaalit, jotka eivät ole peräisin eläimistä, on käsitelty niin, että ne muistuttavat nahkaa, mokkaa tai muita meille tuttuja materiaaleja. Näistä materiaaleista luodaan kenkiä, joita voit käyttää niin arkena, juhlissa kuin osoittaessasi mieltä epäeettisiä lihantuottajia vastaan suunnatussa kulkueessa – aina yhtä muodikkaasti.

Taistelee maailmamme puolesta

El Naturalista on luonut itselleen vahvan aseman luonnonläheisessä genressä ja ottaa sitoumuksensa todella vakavasti. Yritys antaa mm. 2,4 % jokaisen myydyn kenkäparin tuotosta We Believe in People -avustusjärjestölle, jonka takana yritys itse seisoo. Järjestö toteuttaa avustushankkeita mm. Haitilla, Perussa ja Tansaniassa. On tietysti taianomaista, että kenkien omistaja voi tehdä niin paljon hyvää maailman eteen vain istumalla ystävien kanssa kahvilassa kauniina kesäpäivänä upouudet, muodikkaat kengät jalassaan.

Löydä El Naturalista -kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla rakastamme luontoa ja olemmekin keränneet valikoimaamme lähes 250 eri mallia El Naturalistan fantastisesta mallistosta. Löydät meiltä sekä malleja, jotka muistuttavat meitä luonnonmateriaalien korkeasta käyttömukavuudesta, että muodinmukaisia ikoniluomuksia, jotka kuuluvat itsestäänselvästi urbaaniin kaupunkiympäristöön. Meiltä löytyy jotain joka makuun, jotta jokainen voisi tehdä ympäristöystävällisen valinnan - mausta riippumatta. Lisäksi löydät meiltä sekä kesäisiä, kevyitä kenkiä että lämpimiä talvisaappaita, jotta edes sää ei voi rajoittaa rakkauttasi luontoon - ja kenkiin.

Offroad M Black
Flash Black
Offroad W Black
Meteo Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Redes Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Howell Black
Byway Tred Black
Offroad Black
Irving Black
Byway Black
Byway Black
ECCO HOWELL Black
Howell Black
St.1 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wayfly Black
Reciprico Mahogany
UUTUUS
Kyle Cognac
Ennio Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lisbon Black
Sivu 1 / 2

92 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK