El Naturalista Kids, Kengät

2 osumaa

El Naturalista Kids kengät ovat vihreä valinta

El Naturalista Kids on suunnattu erityisille, iloisille, kunnioittaville ja kekseliäille lapsille sekä maailmanmatkaajille. Nämä kengät ovat loistava valinta lapselle, joka on idearikas ja rakastaa juosta pitkin ja poikin. Perinteikkään, mutta samalla modernin yrityksen elämänfilosofiassa nautinnot ovat lähellä kasveja, eläimiä, vettä ja kiviä. Tämä näkyy myös selkeästi brändin kantavassa teemassa: ”uusi tapa kävellä elämässä”, logossa, jossa esiintyy sammakko, sekä kenkien ympäristöystävällisessä muotoilussa. Merkin tarjoamat tyylikkäät ja muodikkaat kengät täyttävät vaatimukset taatusti. Näiden kenkien kohdalla et varmasti joudu tinkimään eettisestä näkemyksestäsi ihmisen vastuusta maapalloa kohtaan. Olet samalla muotitietoisia kenkiä käyttävä lady ja vakaumuksellinen luonnon ystävä.

El Naturalista Kids kengät yhdistävät muodin ja luonnon

El Naturalista perustettiin vuonna 1998 La Riojassa Espanjassa. Brändin loi ryhmä, jolla oli yli 30 vuoden kokemus kenkien valmistuksesta. Yritykselle luonnonläheisyys on kaikki kaikessa. Olemalla mukana kansainvälisissä ympäristöhankkeissa sekä omistautumisella valmistamaan laadukkaita kenkiä, El Naturalista Kids on kasvanut arvostetuksi yritykseksi juuri kestävän kehityksen ajatuksen myötä.Yrityksen lupaus on:- olla kansainvälisesti tunnettu ja omistautunut suunnitteluun sekä valmistaa laadukkaita ja mukavia kenkiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja kulttuurista.- ylläpitää aktiivista ympäristöpolitiikkaa tehtaillaan, myyntiverkostossaan ja toimittajien kanssa.- olla unohtamatta El Naturalista Kidsin takana olevaa perinnettä, tai uutta teknologiaa, joka suojelee ja parantaa nykyistä tietotaitoa.

El Naturalista Kids kengät välittävät sinusta ja ympäristöstämme

El Naturalista Kids pyrkii koko ajan parantamaan tuotantoprosessiaan niin, että se olisi ympäristölle mahdollsimman haitatonta. Yritys pyrkii käyttämään mahdollisimman vähän saastuttavia aineita ja etsimään jatkuvasti uusia ja tehokkaampia teknologioita. El Naturalista Kids rahoittaa ja tekee yhteistyötä kehittämishankkeiden parissa. 2.4 % jokaisen kenkäparin tuotosta lahjoitetaan We believe in People -avustusjärjestölle. Yhteiskunnassamme ei ole tarjolla kovin montaa merkkiä, joka kantaisi vastuuta luonnon hyvinvoinnista. El Naturalista kantaa ja tarjoaa myös innovatiivisia ja idealistisia kenkävaihtoehtoja.

El Naturalista Kids kengät ovat luonnollinen valinta

El Naturalista Kids tekee käyttäjistään luonnon ystäviä. Malleja löytyy niin naisille kuin lapsille, aina kauniista sandaaleista upeisiin nahkasaappaisiin. Yhdistä malliston supersiistit tennarit lempifarkkujesi kanssa. Tai mikset pukisi lapsellesi El Naturalista kenkiä näyttävien shortsien kera? Tyylikäs design, ympäristöystävällisten materiaalien käyttö ja mielikuvitus ovat brändin kulmakiviä. Materiaalit, joita käytetään, muistuttavat nahkaa, mokkaa tai muita meille tuttuja materiaaleja. Näistä materiaaleista valmistetaan kenkiä, joita voit käyttää yhtä hyvin niin arkena kuin juhlissa. Luonnonläheisillä materiaalivalinnoillaan sekä kauniilla ja yksinkertaisella mutoilullaan, nämä kengät tulevat nopeasti kenkätelineen suosikeiksi.

Footway – El Naturalista Kids kengät netistä

Myös me Footwayllä rakastamme luontoa ja siksi meillä onkin hyvä valikoima El Naturalista Kids kenkiä. Jos sinulle on tärkeää, että kenkien valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöystävälliset periaatteet, kannaatta tutustua Footwayn El Naturalista Kids kenkävalikoimaan. Footwayltä löydät kengät, jotka muistuttavat sinua luonnonmateriaalien käyttömukavuudesta ja ovat sen lisäksi muodikkaan näköisiä. Tee ympäristöystävällinen valinta ja sijoita El Naturalista Kids kenkiin. Footway tarjoaa ilmaisen sekä nopean toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Nido Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nido Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK