Ecco Kengät Netistä

474 osumaa

Bredebosta maailmalle

KarlToosbuy perusti tanskalaisen Eccon vuonna 1963 Bredebron pikkukaupungissa.Siitä lähtien yritys ja sen myynti on kasvanut valtavasti ja tänä päivänämerkki on yksi maailman suurimmista. Perheomisteinen yritys työllistää lähes 20000 henkeä ja heidän kenkiään ja muita nahkatuotteita myydään 88 maassa. Eccovalmistaa laatukenkiä, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Heidänvalikoimastaan löydät kaikkea juhlakengistä urheilukenkiin ja kaikki onvalmistettu huolellisesti ja korkealaatuisiksi. 

Nahkaauseille aloille

Kestinoin 20 vuotta, ennen kuin Karl Toosbyn aluksi pieni yritys kasvoi.1980-luvulla yritys saavutti yhden tavoitteistaan ja myi yli miljoona pariakenkiä. Koska Ecco-kenkien kysyntä kasvoi paljon, päätti yritys siirtäätuotantonsa Portugaliin, pois Tanskasta. Tänä päivänä Ecco omistaanahanjalostamoja monissa maissa, muun muassa Alankomaissa, Thaimaassa,Indonesiassa ja Kiinassa. Nahkaa ei käytetä vain Ecco-kenkiin, vaan yritys ononnistunut myymään sitä myös muille aloille, kuten urheiluteollisuuteen jaautoteollisuuteen. 1996 perustettiin Futura, joka on tutkimus- jasuunnittelukeskus, joka korvattiin myöhemmin uudella Portugalissa vuonna 2009.Ecco työskentelee tutkimusprojekteissa, joiden tavoitteena on parantaanahanvalmistuksesta koituvia ympäristöhaittoja.

Luovalaboratorio

Senjälkeen, kun Ecco päätti siirtää tuotantonsa ulkomaille, on uusia tehtaitaperustettu muun muassa Portugaliin, Slovakiaan, Thaimaahan, Indonesiaan jaKiinaan, jossa noin 80 prosenttia tuotteista valmistetaan. Ecconkansainvälistymismatkaan kuuluu myös ECCO Leather, joka sijaitseehollantilaisessa Dongenissa. Siellä valmistetaan korkealaatuista nahkaa japidetään niin kutsuttuja ”luovia laboratorioita”, joiden tavoitteena onyhdistää ostajat, tuotantopäälliköt, suunnittelijat, markkinoijat ja teknikotvuosittaisissa Hot-shop-tilaisuuksissa. Täydellinen tapa tuoda yhteen kaikkiyksittäiset osat, jotka yhdessä muodostavat merkin kauniiden kenkien perustan.

Tytärjatkaa matkaa

KunKarl Toos menehtyi vuonna 2004, otti tytär Hanni Toosbuy Kasprzak ohjat ja nostiisänsä aloittamaa kansainvälistymisen tahtia edelleen. Hannin johdolla yritysavasi nahanjalostamon ja kenkätehtaan Kiinassa. Hanni on ollut enemmän taivähemmän osallisena Eccon toiminnassa jo 21-vuoden iästä ja vietti vuodenIntiassa oppiakseen kaikki kenkienvalmistukseen liittyvät prosessit. Hänenmiehensä Dieter Kasprzar, joka työskenteli aiemmin suunnittelijana, on myös osaEccoa ja yritystoiminta jatkuu perheen omistuksessa.

EccoFootwayllä

Ecconmatka on jatkunut pitkään, mutta uusia aluevaltauksia saavutetaan jatkuvasti,samalla kun yritys kasvaa ja saavuttaa uusia tavoitteita. Vuonna 2013 myytiinesimerkiksi 20 miljoonaa Ecco-kenkää maailmassa. Footwayltä löydät paljonhienoja Ecco-kenkiä. Valitse suosikkisi vasemmanpuolisten tehokkaiden suodattimiemmeavulla. Toivottavasti löydät etsimäsi, onnea matkaan! 

Sivu 1 / 8

474 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×