Kengät Netistä

120 osumaa

House of Harlow 1960 kengät vievät sinulta jalat alta!

House of Harlow 1960 kengät valmistetaan aidosta nahasta tai mokkanahasta. Nämä matala- tai korkeakantaiset kengät sekä kaikki mallit niiden väliltä on luotu jalkojesi parhaaksi. House of Harlow 1960 on kenkä, jossa hillitty naisellisuus yhdistyy rohkean omaleimaiseen muotoiluun. Valittavana on useita kauniita sävyjä, kuviointeja sekä materiaaleja. Mikä näistä ihanuuksista vie jalat altasi?

Nicole Richien kehittämät House of Harlow 1960 kengät

House of Harlow 1960 -yrityksen perusti Nicole Richie vuonna 2009. Hänen lausahdustaan lainaten "muoti mahdollistaa itsensä ilmaisun”, ja näinhän se on! Mikäpä sen parempi keino ilmaista omaa asennettaan, kuin pukeutumalla persoonallisiin, itseään eniten puhutteleviin kenkiin? Siinäpä se! House of Harlow 1960 kengissä pääset virittäytymään itsesi ilmaisuun trendikkäästi ja mukavasti.

House of Harlow 1960 kengät mekkoa tai housuja täydentämään

House of Harlow 1960 kengät kuuluvat jalkaasi jokaisena päivänä - niin ihastuttavan mekon kuin rentojen housujenkin kaverina. Kumman ikinä valitsetkaan, persoonallisen naisellinen tyylisi on aina taattu! Kengät valmistetaan korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, kuten aidosta nahasta ja mokkanahasta. Kuten muitakin nahkakenkiä, House of Harlow 1960 kenkiä suositellaan hoidettaviksi niille sopivin kenkienhoitotuottein.

House of Harlow 1960 kengät verkossa Footwayllä

Pukeudu Nicole Richien tyyliin valiten jalkaasi House of Harlow 1960 kengät, jotka ihastuttavat tyylikkäillä, trendikkäillä malleillaan! House of Harlow 1960 on kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä suloiset kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Persis
SALE
Gipsy
SALE
Gotcha White
FEW LEFT
Dragon94 Marinblue
FEW LEFT
Blydge
SALE
Persis
SALE
Ashly
SALE
Sivu 1 / 3

120 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK