Kengät Netistä

8 osumaa

Geox – laatukenkiä Italiasta

Geox on italialainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kenkiä ja vaatteita. Heidän kenkänsä on valmistettu käyttäjiä ajatellen, joten ne ovat sekä ergonomisia että kestäviä. Yritys perustettiin vuonna 1995 ja se on siitä lähtien lisännyt myyntiään kotimaastaan Italiasta suurimpaan osaan maailmaa, ml. Suomeen. Yritys testaa muun muassa sitä, kuinka heidän kenkänsä kestävät kylmää ja kuumaa, ja kuinka kengät reagoivat ja istuvat jalkaan eri lämpötiloissa. Kengät valmistetaan nahkasta ja tekstiilistä, jotka ovat sekä tyylikkäitä että ergonomisia materiaaleja. Jopa korkeakorkoiset kengät on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman mukavia käyttää.

Moderni design, joka sopii yhteen lähes kaiken kanssa

Geoxilla on laaja valikoima malleja miehille, naisille ja lapsille. Löydät valikoimasta niin arki- kuin työkenkiä. Lisäksi Geoxilla on tyylikkäitä, korkeakorkoisia kenkiä, jotka voit pukea jalkaasi sekä toimistoon että iltamenoihin. Kengät on suunniteltu mukaviksi, designia laiminlyömättä. Voit yhdistää helposti esim. Geoxin mustat ballerinakengät yksinkertaiseen hameeseen tai shortseihin. Korkeakorkoiset sandaalit taas sopivat esim. työpaikalle, mutta voit stailata ne myös mekon tai vastaavan kanssa, jos et ehdi käydä kotona töiden jälkeen.

Viinistä kenkiin

Geoxin perustaja Mario Polegato aikoi alun perin ottaa hoitoonsa perheen viinitilat. Hän kuitenkin päätti alkaa valmistamaan ja myymään kenkiä huomattuaan Renossa tekemänsä juoksulenkin jälkeen, että hänen kenkänsä toimisivat paljon paremmin mikäli niissä olisi ilmanvaihtojärjestelmä. Hän ratkaisi ongelman yksinkertaisesti tekemällä kenkiinsä reikiä pienellä veitsellä. Geoxin kengät noudattavat samaa perusideaa, mutta ovat hieman edistyksellisempiä toteutukseltaan. Niiden tuotanto keskittyy innovaatioon ja tutkimukseen, joiden päämääränä on kehittää uusia tapoja tehdä kengistä mukavia ja samalla muodikkaita.

Geoxin kengät – netistä Footwaylta

Footwaylla on laaja valikoima Geoxin kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Valikoima sisältää kaikkea urheilukengistä ja mukavista arkikengistä aina juhlakenkiin. Löydät meiltä klassiset nahkakengät, jotka ovat tehneet merkin tunnetuksi – mutta myös lomalle sopivia kenkiä ja mukavia kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti pitkille kävelyretkille. Geoxilla on kesäkenkiä, esim. sandaaleita, sekä saappaita, jotka sopivat paremmin talveen tai syksyyn. Monia malleja on lisäksi tarjolla useissa eri väreissä. Footwaylta löydät etsimäsi riippumatta siitä, mitä Geox-mallia etsitkään.

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK