Kengät Netistä

443 osumaa

Catarina Martins kengät vievät päiväunien yläpuolelle

”Elämä on liian lyhyt päiväunille” on Paulo Martinsin tuotoksena syntyneiden Catarina Martins kenkien slogan. Tämä kuvaa intensiivistä kehitysprojektia, joka päättymättömästi pyrkii muovaamaan asiakkaan tarpeet kohtaavia jalkineita. Kenkien jatkuva kehitysprojekti ei uinu, vaikka suunnittelija ottaisikin nokoset. Lopputuloksena on kokeellinen design, joka yhdistää tuoreella tavalla vintagen tämän päivän katumuotiin.

Catarina Martins kenkien historiaa ja yksityiskohtia

Catarina Martins kengät ilmestyivät markkinoille vuonna 2003, jonka jälkeen ne ovat löytäneet paikkansa kuluttajien sydämistä kauniina, käyttöystävällisinä ja korkealaatuisina jalkineina. Portugalilainen laatutietoisuus näkyy kenkien valmistusprosessissa monipuolisesti. Tarkoin valikoiduilla tuotantokumppaneilla Oporton alueelta on vuosien kokemus alalta. Tämä näkyy yksityiskohtien kauneudessa, yksilöllisissä komponenteissa sekä kekseliäiden materiaalien autenttisuudessa.

Catarina Martins kengät - tyylin avaimet

Esteettiset kengät, jotka tuntuvat mukavilta jaloissa. Mahdoton kombinaatio? Ei suinkaan, sillä Catarina Martinsit on suunniteltu kohtaamaan käyttäjän tarpeet kaikilla eri sektoreilla. Olipa kriteerisi mukavuus, näyttävyys, klassisuus tai käytännöllisyys, löydät Catarina Martins -mallistoista nämä tarpeet täyttävät kengät. Avaintekijä brändin kehityksessä on kohdata asiakkaiden korkeat tavoitteet.

Catarina Martins kengät Online-kaupasta Footwayltä

Footway on kenkäkauppa sinulle, joka haluat tilata Catarina Martins kengät helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Haluamme tarjota teille parasta mahdollista palvelua. 180 päivän avoimella kaupalla ja nopealla ilmaisella toimituksella tahdomme taata sinulle mutkattoman iloisia hetkiä kenkiesi kanssa. Mikäli 180 päivän aikana päätät pyörtää ostopäätöksesi, myös palautus on ilmainen.

Chelsea Tx Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Court Graffik Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 8

443 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK