Dahlin Kengät Netistä

80 osumaa

Dahlin kengät - klassista tyyliä ja laatua

Dahlin kengät ovat ruotsalaista laatua niin ulkonäkönsä kuin valmistuksensa suhteen. Tämä merkki on kehittänyt ajan trendien mukaisia vaatteita ja jalkineita tyylikkäille miehille jo yli sadan vuoden ajan.

Sankarimainen vastaus miesten tyylitarpeisiin

Tämän brändin taustalla on arvostettu Heab-Hestra. Sen juuret sijaitsevat Ruotsin Smoolannissta, joka tunnetaan runsaasta tekstiiliperinteestään ja käsityöläisyyden tietämyksestään. Heab-Hestra alkoi suunnitella ja valmistaa paitoja jo vuonna 1919. Merkki suuntasi heti alkujaan tuotteensa itsevarmoille ja itsetietoisille miehille, ja vuosien varrella heidän tarjontansa on laajentunut trikoisiin ja kenkiin. Myöhemmin yritys yhdisti voimansa brändin kasvokuvana toimineen ruotsalaisen jalkapalloilijan, Martin Dahlinin kanssa. Hän auttoi Ruotsin vuonna 1994 Jalkapallon maailmanmestaruuskisojen pronssisijalle tekemällä neljä maalia, ja monet ruotsalaiset samastuvatkin häneen rakastettuna sankarina. Dahlinin perusajatus on tarjota hyvännäköisiä vaatteita ja kenkiä nykyaikaisille miehille, jotka haluavat tuoda julki persoonallisuuttaan. Heidän tarjontansa on levinnyt myös naapurimaihin: Dahlin kengät voidaan hankkia tarkoin valituilta jälleenmyyjiltä Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa.

Dahlin kengät edustavat taattua tyyliä

Dahlinin mukaan ei ole olemassa oikeaa saati väärää, joten meidän pitäisi antaa itsevarmuuden määritellä tyylimme. Meidän tulisi puhua omalla kielellämme ja omassa asiayhteydessämme. Ja kun toisinaan sanotaan, että vaatteet tekevät miehen, on Dahlin tästä lähes vastakkaista mieltä, sillä hän uskoo miehen täydentävän vaatteet. Dahlinin mallisto on suunniteltu korostamaan kenen tahansa persoonallisuutta tyylikkäällä tavalla. Esimerkiksi Dahlin Sioux kengät ovat malliltaan mokkasiinimaiset, niissä on kumipohjat ja ne on valmistettu mokasta. Värinä on hillitty vaaleanruskea. Dahlin Monterey jalkineet taas ovat nahkaa ja saatavilla muutamassa eri sävyvaihtoehdossa. Värikkäät yksityiskohdat ja ratkaisut tuovat näihin muutoin ajattoman klassisiin pukukenkiin ripauksen särmää. Dahlin kengät yhdistyvät yhtä helposti niin farkkuihin kuin smokkiinkin!

Laadukasta kenkien valmistusta

Dahlinin tarina on pian jo satavuotinen, mutta merkin mielestä tämä ei ole tehnyt siitä väsynyttä eikä sammuttanut sen nälkää tuottaa yhä parempia ja tyylikkäämpiä tuotteita. Dahlinin mukaan tulevaisuus kuuluu hyvin pukeutuvalle miehelle, ja se lupaa jatkossakin toimittaa korkeatasoisia vaatteita ja kenkiä. Monet Dahlin kengät on valmistettu nahasta, joka on jalkinemateriaalina lyömätön. Merkki käyttää lisäksi kenkiensä pintamateriaalina mokkaa ja tekstiilimateriaaleja. Nahkaa kannattaa hoitaa asianmukaisesti, jotta kengät kestäisivät huippukunnossa mahdollisimman pitkään. Nahkaisten kenkien kastumista kannattaa välttää, jotta ne eivät menettäisi väriään tai muutoin ryhtiään. Kosteussuojasuihkeella estät vettymisen ja kuivumisrajojen syntymisen sekä saat kenkäsi eristämään kylmää paremmin. Mokka pysyy pitkään hyvän näköisenä, kun huolehdit kenkiesi puhtaudesta ja suojaamisesta: harjaa niistä vähintään pintapölyt pehmeällä harjalla käytön jälkeen. Lisäksi kenkiä kannattaa säilyttää mieluiten laatikossaan tai muuten tilavasti. Voit käyttää niissä mahdollisuuksien mukaan kenkälestiä, jotta kengät säilyttäisivät muotonsa.

Dahlin kengät netistä Footwayltä

Osta Dahlin kengät ja muut ulko- ja sisäjalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 180 päivän palautusoikeuden. Tarjoamme myös ilmaisen palautuksen, jotta Footwayltä tilaaminen olisi aina sekä helppoa, vaivatonta että edullista. Huomaat myös sivustoamme selatessasi hinta-laatusuhteen olevan erinomainen. Saat myös tarvittaessa vastauksen kaikkiin kysymyksiisi avuliaasta asiakaspalvelustamme. Tule siis tekemään mahtavia löytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten merkkikenkien valikoimasta!

Prince Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Douglas Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Willow Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Leon Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Volt Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Milazzo Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Newport Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Charlson Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Puebla Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Newport Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Watson Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tadley Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Prince White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Downs Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Seattle Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Impala Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Zaragoza White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Gela
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Buckland Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Naples Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Watson Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fairbanks Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sioux 06 Beige
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Park Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Assis Dark Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Puebla Beige
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

80 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK