Kengät Netistä

127 osumaa

D.A.T.E. kengät – tennarimuotia Italiasta

D.A.T.E. kengät – tennarimuotia Italiasta

Tennarit ovat klassiset jalkineet, jotka löytyvät lähes jokaisen jalkinevalikoimasta, sillä ne ovat aina trendikkäät ja lisäksi erittäin mukavat ja monipuoliset käytössä. Italialainen jalkinebrändi nimeltä D.A.T.E. suunnittelee suositut tennarinsa sekoittaen uusimmat trendit klassisilla linjoilla, ja näin saadaan tennareihin silaus tuotemerkille ominaista vintage-tyyliä. Meiltä Footwayltä löydät muhkean valikoiman D.A.T.E. -merkkisiä tennareita, joista löytyy sopivat kengät jokaiseen makuun.

Erotu joukosta, hanki D.A.T.E. kengät

Vuonna 2005 neljä kaverusta päättivät perustaa oman yrityksen, joka suunnittelisi ja valmistaisi innovatiivisia tennareita klassisilla piirteillä. Yrityksen nimi löytyi ystävysten etunimistä: Damiano, Alessandro, Tommaso ja Emiliano, joista poimittiin ensimmäiset kirjaimet ja D.A.T. E oli syntynyt! Tutustu brändin jännittävään tennarivalikoimaan ja saat uutta asennetta pukeutumiseesi. Löydät valikoimasta hillittyjä, tyylipuhtaita malleja sekä iloisenvärisiä, muista erottuvia kenkiä jännittävillä yksityiskohdilla, jotka saavat sinut erottumaan muista.

D.A.T.E. kengät – luotettavaa laatua

Miksi tyytyisit vähempään, kun voit hankkia upeat D.A.T.E. sneakerit meiltä Footwayltä? Tuotemerkki on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista tennareistaan, joiden valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten esimerkiksi upeaa nahkaa, korkealaatuisia tekstiilejä, kestävää ja vedenpitävää kumia ja mitä tyylikkäimpiä koristeompeleita. Yhdistele tennareita mielesi mukaan suosikkifarkkujesi tai lempimekkosi kanssa, sillä brändin näyttävät tennarit sopivat joka menoon.

Trendikkäät D.A.T.E. kengät hankit osoitteesta Footway.fi

Tartu tilaisuuteen piristää pukeutumistasi aina tyylikkäillä D.A.T.E. -merkkisillä tennareilla ja saat vaivattomasti uutta ilmettä asuusi. Mikä parasta, nämä upeat kengät löytyvät koko perheen käyttöön niin naisille, miehille kuin lapsille. Tee valintasi ja hanki jo tänään Footwayn valikoimasta näyttävät D.A.T.E. kengät: nopean toimituksemme ansiosta saat uudet tennarisi vain muutamassa päivässä käyttöösi!

Fleur White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Joline Dark Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Feira Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Henna Lt.Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Julia Marin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

127 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK