Kengät Netistä

317 osumaa

Tervehdi Chelsea-saappaiden talviserkkua. Curling-saappaat lämmittävät jalkojasi ja selviävät pohjoisen talvesta upeasti. Kengät ovat yksinkertaiset, kauniit, käytännölliset ja niille on tunnusomaista, aivan kuten syksyiselle serkulleenkin, nauhojen puuttuminen. Sen ansiosta ne on helppo laittaa jalkaan ja ottaa jalasta - täydellistä silloin, kun lapset juoksevat sisään ja ulos villeissä ulkoleikeissään.

Arvaa alkuperä!

Curling-saappaat tulevat, ei ole yllättävää, curling-urheilusta. Kengät on alkujaan kehitetty curling-ammattilaisille, ja niissä on hyvä pito toisessa pohjassa, kun taas toinen pohja on tehty luistamaan hyvin jäällä. Näin ei ole arkikäyttöön tarkoitetuissa curling-saappaissa, älä huoli - näissä kengissä on samanlaiset pohjat molemmissa kengissä.

Villa ja mokka ovat lämpimät

Curling-saappaiden tavallisin materiaali on mokka usein lämpimällä villasisuksella. Kengät pitävät hyvin lämpöä talvella ja villan ansiosta jalat eivät hikoa. Mokan ja villan ansiosta curling-saappaat ovat käytännölliset ja sopivat hyvin sekä hieman isompiin talviseikkailuihin että kaupunkireissuille. Monissa curling-saappaissa on suojaava kumi pohjan ympärillä, joten sinun ei tarvitse hätäillä, että tiesuola, loska tai sade pilaisi ne. Koska kengissä ei ole nauhoja, ne ovat täydelliset “arkipäiväiseen talvikäyttöön” - se tarkoittaa, että ne sopivat hyvin arkipäiväiseen elämään kylmässä pohjolassa: kävelyihin, iltoihin ulkona, lumileikkeihin lasten kanssa, seikkailuihin lumessa ja kaikkeen muuhun, joka kuuluu arkipäivään.

Ota huomioon, että kengät on tehty ulkoilua varten ja voivat olla hieman liian lämpimät, jos olet paljon sisällä - jos aiot esimerkiksi lähteä ulos pitkälle kävelylle ja sen jälkeen päivälliselle tai kahville, ota mukaan ballerinakengät käsilaukkuusi, niin voit helposti vaihtaa kengät, jos ne tuntuvat liian lämpimiltä.

Yhdistä kauniisiin talvivaatteisiin

Curling-saappaat ovat pääasiassa ulkokengät, joten ne sopivat parhaiten yhteen kauniin talvitakin kanssa - sekä rento että urheilullinen tyyli toimivat. Voidaan ajatella, että takki auttaa kenkiä näyttämään paremmilta, sillä vaikka curling-saappaat ovatkin kauniit, ovat ne melko mitäänsanomattoman näköiset. Ne ovat yksinkertaiset, joten ne sopivat hyvin yhteen monenlaisten vaatteiden kanssa. Footwayllä olemme erityisen ihastuneita mustaan ja beigeen malliin, ehkä siksi, että ne sopivat niin hyvin yhteen kaikenlaisten vaatteiden kanssa? Mutta ehkä myös siksi, että yksinkertaiset kengät käyvät yhteen melko tylsienkin värien kanssa. Siitä huolimatta älä pelkää leikkiä väreillä - musta, hillitty talvitakki sopii kenties huippuhyvin yhteen punaisten, hieman kirkkaampien curling-saappaiden kanssa. Duffy ja Ilves ovat kaksi merkkiä, jotka valmistavat kauniita, värikkäitä malleja.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

317 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK