Crocs Kengät Netistä

465 osumaa

Vallankumouksellistateknologiaa

AmerikkalainenCrocs on valmistanut jo kulttiklassikon maineen saaneita ”foppatohveleita”vuodesta 2002 lähtien. Sandaalit valmistetaan Croslite™-materiaalista, jokaperustuu Crocsin omaan vallankumoukselliseen teknologiaan – se antaa sekäsinulle että jaloillesi miellyttävän ja vapaan tunteen.

Vastustustaliukkaille pinnoille

Materiaaliakäytettiin alun perin sen hyvän liu’un eston vuoksi: Crocseissa voit rauhassakävellä vaikka veneessä ilman liukastumisvaaraa. Kengät lanseerattiinkinvenemessuilla yrityksen alkuvaiheessa. Crocs on saanut sekä amerikkalaisenergonomiyhdistyksen että amerikkalaisen pediatriayhdistyksen (AmericanPodiatric Medical Association) sertifikaatit. Crocs-merkin perustajajäsen,varapuheenjohtaja Lyndon V Hansson III, toteaa, että kengät on erityisestisuunniteltu vähentämään jalkasärkyjä.

Foppatohvelit

TämäCrocs-jalkineiden ominaisuus herätti jopa yhden maailman suurimmanjääkiekkolegendan, Peter Forsbergin, kiinnostuksen. Kipeytyneiden kantapäidensävuoksi Foppa viihtyi mainiosti tohvelit jalassa – niinkin hyvin, että hänhalusi lanseerata jalkineet Ruotsissa. Kun Crocsit saapuivat Ruotsiin, ne jakoivatkansan kahtia – toiset inhosivat designia, kun taas toiset rakastivat sitä.Monet vaihtoivat klassiset puukengät Foppatohveleihin, jotkut käyttivät niitäjopa töissä. Muutamien vuosien jälkeen kopiot levisivät markkinoille kuinkulovalkea – nimitystä Foppatohvelit käytettiin myös muista samankaltaisistajalkineista, joissa ei käytetty Croslite™-materiaalia. Peter Forsberg lopettiyhteistyön vuonna 2010.

300 miljoonaa myyty

Crocs on menestynytloistavasti myös ilman Peter Forsbergin vaikutusta, sekä Ruotsissa ettäulkomailla. Vuonna 2014 myytiin 56 miljoonaa kenkäparia, ja kaiken kaikkiaanhuimat 300 miljoonaa paria on myyty merkin perustamisesta lähtien. Nykyään jalkineitamyydään yli 90:ssä maassa. Vaikuttava todiste siitä, että Crocsit viehättävätmonia, ja että niiden ainutlaatuinen ja pehmeä materiaali miellyttää tavattomanmäärän jalkoja ympäri maapalloa.

Uskalla kokeillaCrocseja!

Me Footwayllauskomme jalkoja. Ne kuljettavat meitä eteenpäin elämässä, joten niistä onpidettävä huolta. Crocsit ovat hyvä tapa osoittaa jaloillesi niiden ansaitsemaakunnioitusta. Jos kuulut niihin, jotka inhoavat designia – ota yksi tai useampiaskel pois mukavuusalueeltasi ja kokeile mielipiteistäsi huolimatta. Kukatietää, ehkä hurahdatkin Crocsien ainutlaatuiseen materiaaliin ja siihenihanaan tunteeseen, jonka ne antavat jaloillesi? Ehkä tallustelet vieläiloisesti jonakin kauniina kesäpäivänä veneen kannella Foppatohveleissa – taiFoppa-kengissä: Crocs valmistaa nimittäin myös muitakin jalkineita, kuinperinteisiä sandaaleja. Footwaylta löydät aitojen Crocs-tohveleiden lisäksimyös saappaita, kenkiä, lastenkenkiä, sekä miesten ja naisten kenkiä. Löydäuudet suosikkisi tänään!

Sivu 1 / 8

465 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×