Corniche By Trickers Kengät Netistä

4 osumaa

Corniche By Trickers kengät urbaaneille miehille

Etsitkö tyyliteltyjä, miehekkäitä, mutta yksilöllisiä kenkiä? Corniche By Trickersin jalkineet ovat suunniteltu urbaaniin maailmaan, jossa askelluksen tulee olla kevyt mutta varma. Onko tavoitteenasi jokapäiväiseen asuun yhdistettävät kengät vai näyttävämmät juhlajalkineet? Ota aikaa itsellesi, selaa tarjontaamme ja löydä suosikkisi monipuolisesta mallistosta.

Corniche By Trickers kenkien historia

Corniche By Trickers on valmistanut kenkiään vuodesta 1829 saakka ja on laatukenkien valmistaja, jonka korkealuokkaiset kengät ovat klassisen ajattomat ja silti ajankohtaiset tänäkin päivänä. Alun perin Joseph Tricker aloitti kenkien valmistamisen englantilaisille farmareille. Hän valmisti korkealaatuisia jalkineita, eikä tästä vaatimuksesta ole vieläkään tingitty.

Corniche By Trickers kengät - tyylivinkkejä ja hoito-ohjeita

Corniche By Trickers kengät kestävät aikaa materiaaliensa vuoksi.Mukava istuvuus ja korkea laatu tekevät kengistä paitsi kestävät, myös sellaiset, joita tahtoo käyttää pitkään. Kenkien elämä pidentyy huomattavasti, jos hellit nahkamateriaaleja niille suunnitelluilla tuotteilla. Näitä jalkineita voi yhdistellä rohkean monipuolisesti erilaisiin asuihin: esimerkiksi vanhat farkut voivat saada uuden katu-uskottavan elämän uusien Corniche By Trickers kenkien kanssa yhdistettynä.

Corniche By Trickers kengät nettikaupasta Footwayltä

Etsitkö laadukkaita kenkiä, joita voi käyttää pitkään ja jotka tuntuvat hyvältä jalassa? Corniche By Trickers kengät ovat siinä tapauksessa sitä mitä tarvitset. Meiltä Footwayltä voit saada muutamalla klikkauksella kotiisi upouudet upeat kengät sovitettaviksi nopeasti ja ilman toimituskuluja. 180 päivän avoin kauppa jättää aikaa myös mahdolliselle palautukselle tai vaihdolle, tämäkin veloituksetta.

Larry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Larry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Norfolk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Norfolk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK