Kengät netistä

|

Sivu 1 / 4

Nike Mercurial on voitokas jalkapallokenkä

Erityisesti ulkokentillä pelaamiseen suunnitellut Nike Mercurial jalkapallokengät on kehitelty antamaan hyvän pidon tekonurmella sekä istumaan jalkaan miellyttävällä tavalla. Nämä ovatkin kaksi seikkaa, jotka ovat listalla ehdottomina ykkösinä, mitä tulee mieleen täydellisen jalkapallokengän hankinnan kriteereinä. Nike Mercurial -jalkapallokenkää suunniteltaessa on otettu huomioon myös ohjauksen ja kiihtyvyyden maksimoiminen pelin aikana. Kenkää kehitettäessä on myös aikaansaatu se, että näissä kengissä pelaaja saa helposti hyvän tuntuman palloon. Lisäksi nappulat parantavat pitoa alustaan ja pehmusteet vähentävät niin jalkaterään kohdistuvaa painetta kuin myös kantapäihin kohdistuvaa hajontaa. Nike Mercurial on täydellinen valinta jalkapallokengäksi sinulle, joka haluat turvautua Niken pitkän tutkimus- ja kehittämistyön tulokseen ja nauttia ammattitaitoisen kehittelyn hedelmistä.

Nike Mercurial pystyy vastaamaan ammattimaisiin haasteisiin

Harvoin huippulahjakkaatkaan pystyvät ylittämään ylivoimaisia odotuksia - ennätysten rikkomisen raja tulee helposti vastaan jossain vaiheessa. Cristiano Ronaldo on ilmiselvä poikkeus tässä oletuksessa. Ronaldo on tuottelias voittaja ja pelaaja, joka on urallaan pystynyt tekemään aina vain uusia ennätyksiä, vaikka edellisen rikkouduttua seuraavan rajapyykin ylitys olisi tuntunut muiden mielestä miten mahdottomalta tahansa. Ronaldo sai ensimmäisen ammattimaisen sopimuksensa jo 10-vuotiaana, jolloin hänen lahjakkuutensa huomattiin. Tästä lähtien tämä suosikkipelaaja on hallinnut maailman kaikkein suurimpia jalkapallokenttiä vauhdillaan, älykkyydellään sekä maalintekotaidollaan. Nike on ollut mukana Ronaldon uralla tarjoten hänelle mitä parhaimmat työvälineet näiden uskomattomien tulosten saavuttamiseksi ja pelaaja onkin turvautunut Niken huippuunsa kehiteltyihin kenkiin jo pitkään.

Nike Mercurial tarjoaa materiaalivalinnoillaan laadukkaan jalkapallokengän

Nike Mercurial on valmistettu pitkälle kehitellystä keinokuidusta. Keinokuitu on yleisnimitys keinotekoisille materiaaleille, joiden ainesosat eivät ole peräisin eläimistä eivätkä luonnosta. Sekä kengän päällinen että sen pohja ovat molemmat valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on helppo puhdistaa kostealla rievulla ja joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Nike Mercurialissa on irrotettava sisäpohja, joka on erityisen kätevä ja hygieeninen. Irrotettava sisäpohja on erityisen tärkeä siinä tapauksessa, että haluat käyttää jalkapallokengissäsi omia, erikoissuunniteltuja sisäpohjia. Poista kengistä ja nappuloista ruoho, lika ja muut roskat aina jokaisen treenin jälkeen saadaksesi kengät pysymään hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Ammattimaiseen jalkapalloon - Nike Mercurial

Ammattimaiseen jalkapalloon kehitellyn Nike Mercurialin istuvuus on kehitetty huippuunsa ja tämä onkin tärkeä seikka halutessasi valita jalkaan kengät, jotka helpottavat omalta osaltaan pelin kulkua, eivätkä tunnu epämukavilta missään pelin vaiheessa. Erityisesti ulkokentillä pelaamiseen suunniteltu Nike Mercurial on kehitelty antamaan hyvä pito tekonurmella sekä istumaan jalkaan miellyttävällä tavalla. Nike Mercurial -jalkapallokenkää suunniteltaessa on otettu huomioon myös ohjauksen ja kiihtyvyyden maksimoiminen pelin aikana. Eikä sovi unohtaa myöskään nuorempien pelaajien tarvetta laadukkaille jalkapallokengille: Nike Mercurial Jr on nuorten jalkapallolupausten ehdoton ykkönen. Nike Mercurial on täydellinen valinta jalkapallokengäksi sinulle, joka haluat turvautua Niken pitkän tutkimus- ja kehittämistyön tulokseen ja nauttia ammattitaitoisen kehittelyn hedelmistä.
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

198 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×