Kengät Netistä

250 osumaa

Converse All Star – ikoniset tennarit

Nämä kengät olet nähnyt, joko näyteikkunassa, kaupungilla ohikulkijan jalassa tai ehkäpä omassa eteisen kaapissasi. Ikoniseen asemaan nousseet Converse All Star -tennarit ovat ikinuoret, ajattomat ja monikäyttöiset. Sopivia tyylejä on juuri niin monta kuin kenkien käyttäjiäkin, ja vuosien varrella All Star -sneakereita on valmistettu lukemattomissa väreissä ja kuoseissa. Osa kenkien viehätystä on ollut myös traditio muokata niitä omaan tyyliin sopiviksi esimerkiksi piirtämällä, värjäämällä tai vaikkapa pinsseillä. Vaikka kengät ovatkin viime vuosina profiloituneet nuorison omiksi kengiksi, yksinkertainen ja ajaton muotoilu tekee niistä sopivat kenen tahansa jalkaan. Ole rohkeasti oma itsesi, jalassasi koko maailman tuntemat tennarit!

Converse All Star -sneakereita yli sadan vuoden kokemuksella

Conversen tarina alkoi vuonna 1908. Alussa yrityksen erikoisalaa olivat kumiset kalossit, mutta tuotantoa laajennettiin nopeasti muihinkin kumisiin kenkiin. Vuonna 1920 kankaisten koripallokenkien nimeksi vaihtui ”All Star”, ja nimi vakiintui nopeasti käyttöön. Kenkien lempinimi ”Chuck Taylor” tulee samannimiseltä koripalloilijalta, joka markkinoi kenkiä 1920-luvulla. Tällöin kenkiin ilmeistyi myös Chuck Taylorin allekirjoitus. Nykyään ”Classic Chuck” mallistoon kuuluvat perusvärit, minkä lisäksi saatavilla voi olla erilaisia kausimallistoja. Kenkien käyttöalue laajeni ajan myötä hurjasti ja kenkiä alkoi näkyä yhä enemmän koripallokentän ulkopuolella, esimerkiksi muusikoilla ja muilla taiteilijoilla, mutta myös työpaikoilla. Tänä päivänä Converse All Star -kengät ovat Niken omistama tuotemerkki, joka on erityisen suosittu nuorison keskuudessa, ehkäpä laajan värivalikoiman, erilaisten kuviointien ja helpon muokattavuuden vuoksi.

Converse All Star -tennareidesi hoito-ohjeet

Kangaskengät saattavat likaantua helposti, mutta onneksi niiden puhdistaminen on lähes yhtä helppoa! Kengät kannattaa suihkuttaa ennen käyttöä tekstiileille tarkoitetulla kyllästysaineella, joka hylkii likaa ja suojaa kenkiä myös kosteudelta. Kenkien puhdistamiseen riittää pehmeä kangas tai sieni sekä lämmin saippuavesi. Älä käytä valkaisuainetta sisältävää pesuainetta edes valkoisille kengille, sillä se saattaa haurastuttaa kangasta ja näin lyhentää kenkien käyttöikää. Emme myöskään suosittele kenkien pesemistä pesukoneessa. Valkoisen kumipohjan saat puhdistettua samalla tavalla, tosin nykypäivänä saatavilla on myös erilaisia kengänpohjille tarkoitettuja puhdistusaineita. Anna kenkien kuivua rauhassa huoneenlämmössä ennen kuin otat ne taas käyttöön. Kuivuri tai muu lämmönlähde saattaa valkaisuaineen tavalla rikkoa kengät, joten kärsivällisyys ennen kaikkea!

Sujauta jalkaasi Converse All Star -kengät, tyylistä tai asusta riippumatta

Yksi syy All Star -kenkien maailmanvalloitukseen on varmasti populäärikulttuuri ja 60- ja 70-lukujen nuorisoliike, mutta varmasti yhtä suuri tekijä oli kenkien helppokäyttöisyys ja lähes joka asuun sopiva muotoilu. Converse All Star Ox -tennarit ovat matalat, etenkin kesäisin shortsien kanssa jalkaan sopivat kengät. Ne on helppo yhdistää myös työasuun, esimerkiksi tummansinisten, siistien housujen ja valkoisen kauluspaidan kanssa rennompaan perjantai-lookiin. Korkeavartiset Converse All Star Hi -tennarit sopivat erinomaisesti käyttöön ympäri vuoden ja näyttävät hyvältä niin farkkujen kuin vaikkapa skater-mekon kanssa. Valitse käyttöösi maanläheistä väriä olevat kengät, jotka sopivat vaatekaappisi jokaiseen asuun tai piristä garderobisi värimaailmaa vaikkapa kirkkaankeltaisilla tennareilla, jotka tuovat kesäfiilistä harmaisiinkin päiviin!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Liittyy hakusanaan "converse all star"
Sivu 1 / 5

250 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK