Converse Kengät Netistä

334 osumaa

Tennarijätti

Festivaaleille,kotiterassille tai puvun kaveriksi – Converse on merkki, josta on tullut yksimaailman suurimmista tennarivaikuttajista – kenkiä voi käyttää läheskaikkialla. Alunperin puhtaasti urheilukenkiä valmistanut Converse on vuosienkuluessa laajentanut valikoimaansa sekä miesten- että naistenmuotiin, ja kattaanyt lukuisia tyylikkäitä malleja, jotka tuovat särmää mihin tyyliin tahansa.

Tähtenä One Star

Conversen kengät onsaatavana kolmessa eri perusmallissa: One Star, Chuck Taylor All Stars ja JackPurcell. Nämä kolme mallia löytyvät puolestaan sadoissa eri väreissä jatyyleissä. Alkuperäiset kengät lanseerattiin 1970-luvulla, mutta uusiavärivaihtoehtoja on lisätty jatkuvasti. One Star –mallista tuli suosittu 90-luvullaetenkin alakulttuurien keskuudessa – skeitti- ja street-tyylienkohtaamispisteessä. Erityisesti skeittikulttuuri oli merkittävä Conversennousun kannalta: vuonna 2009 merkki lanseerasi CONS-nimisen skeittimallistonsayhteistyössä lautailijoiden, kuten Kenny Andersson, Nick Trapasso, Sammy Bacaja Ethan Fowler, kanssa. Vuonna 2014 Converse julkaisi modernimmanskeittiversion suositusta ”Weapon”-kenkämallista, joka sai nimekseen ”CONSWeapon skate”. Nykyään CONS-tennareita on eri värisinä ja mallisina – etsi omatsuosikkisi.

Suositut Converse All Star

Harvat tennaritsopivat yhtä mainiosti farkkujen kanssa kuin kuluneet ”Chucksit”. Malli ontajuttoman suosittu ja näyttää lähes samalta kuin vuonna 1917, jolloin selanseerattiin. Tuolloin kengästä käytettiin vain nimeä ”All Star”. Kun Converseoli koripallotähti Charles ”Chuck” Taylorin sponsori, vaihtui kenkien nimisiinä samalla. Koripalloilun lisäksi Taylor myi myös kenkiä – hän teki myösmuutoksia Conversen malliin omien mieltymyksiensä mukaan. Klassinen mustavalkoinenmalli, josta All Star tunnetaan, tuli markkinoille ensimmäisen kerran 1949,jolloin valkoinen kärki ja valkoiset nauhat päätyivät muuten kokomustaankenkään.

Jack Purcell

1970-luvullaConverse osti oikeudet tennarimerkkiin nimeltä Jack Purcell, joka oli tuolloinosa B.F Goodrich Company of Canada -yritystä. Jack Purcell, kanadalainensulkapallon maailmanmestari, oli suunnitellut kenkiä yritykselle. Kengätmuistuttavat paljon All Stars –mallia. Lempinimi ”Smilies” tulee kenkien kärjessäolevasta klassisesta hymystä. Muiden Converse-malliston yksilöiden tavoin myösJack Purcell –tennarit tulevat eri värisinä ja tyylisinä. Voi olla vaikeaavalita omat suosikkinsa näin monen tyylikkään mallin joukosta.

Altavastaajanasemasta ikoniksi

Nykyään Conversejaei käytetä urheilussa yhtä usein kuin aikaisemmin – sen sijaan merkistä ontullut muoti-ikoni, joka lanseeraa huipputrendikkäitä tennareita nälkäisillekenkäfaneille. Kenkien viehätysvoima perustuu pitkälti klassiseen designiin jamalleihin, jotka on helposti yhdisteltävissä muiden vaatteiden kanssa, ja jotkapiristävät asukokonaisuutta. Footwaylta löydät lukuisia eri värisiä ja mallisiaConverseja sekä miehille että naisille. Surffaile sivustolla ja etsi juurisinun tyyliisi sopivat suosikkitennarit!

Sivu 1 / 6

334 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×