Conguitos Kengät Netistä

0 osumaa

Conguitos kengät menevälle muotimuksulle

Oletko sitä mieltä, että myös lasten tulee saada nauttia kauniista kengistä? Conguitos tarjoaa malliston lastenkenkiä, jotka käytännöllisyytensä lisäksi ovat myös kauniita. Conguitos haluaa parasta lapsillesi, ja se näkyy tuotekehityksessä. Aktiivisille ja eloisille lapsille suunnatut kengät ovat ennen kaikkea mukavat jalassa ja sääoloja kestävät.

Conguitos kenkien historia ja nykyhetki

Espanjalaiset tunnetaan trendien suunnannäyttäjinä, eikä Conguitos ole poikkeus tässäkään tapauksessa. 1990-luvulla perustettu tuotemerkki lanseerasi lastenkenkänsä keskittyen kahteen avaintekijään: trendikkyyteen ja mukavuuteen. 2000-luvulle tultaessa Conguitos on kansainvälisesti tunnustettu laadukas brändi, joka ilahduttaa lasten ja vanhempien arkea maailmanlaajuisesti.

Conguitos kengät - tyyli ja hoito

Conguitos kengät sopivat säälle kuin säälle, satoi tai paistoi, niin syksyyn, kesään kuin talveenkin. Valikoimaa on monipuolisesti. Laadukkailla materiaaleilla, kuten nahalla ja kumilla, saadaan kestäviä ratkaisuja. Nämä kengät palvelevat mitä parhaimmin trenditietoista lasta, joka tykkää temmeltää. Huoltamalla materiaaleja säännöllisesti pitkitätte kenkien käyttöikää.

Conguitos kengät nettikaupasta Footwayltä

Me Footwayllä olemme erityisen ylpeitä siitä, että meillä on näin upeita mallistoja kaupassamme myös lapsille. Hyvä jalkine sulostuttaa arkea. Footwayllä saat nauttia tuotteiden ilmaisesta toimituksesta. Conguitosin laatukengät ovat oiva valinta, mutta mikäli koko sattuisi olemaan väärä, tai tulette tosiin ajatuksiin, voitte palauttaa kengät myös ilman postikuluja 180 päivän avoimen kaupan mukaisesti.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK