Columbia Kengät Netistä

23 osumaa

Laadukkaat Columbia kengät jokaiseen urheilulajiin

Columbia kengät on tunnettu laadukkaina teknisinä urheilujalkineina. Poikkeuksellisen menestynyt perheyritys on onnistunut saavuttamaan suosion laadukkailla kengillä, joiden fokus on käyttömukavuudessa eikä muodin seuraamisessa. Columbian valikoimasta löytyy jokaiseen urheilulajiin sopiva erikoiskenkä.

Perheyrityksen tarina globaaliksi toimijaksi

Columbia kenkien takana olevan yrityksen historia alkaa Columbian läänistä, Oregonin osavaltiosta, Yhdysvalloista. Vuonna 1938 perustettiin perheyritys päähineteollisuuden toimialalle. Nyt, yli 70 vuoden jälkeen, yritys toimii edelleen Columbiassa, Oregonissa. Nykyään Columbia Sportwear -nimellä toimivan yrityksen fokus vaihtui hyvin pian perustamisen jälkeen päähineteollisuudesta urheiluun sopiviin ulkoiluvaatteisiin. Tänä päivänä yritys on globaali urheiluvaatteita tuottava yritys, joka on säilynyt perheomistuksessa. Columbian tavoite on tuottaa muun muassa jalkineita, jotka pitävät jalat lämpimänä, kuivina, viileinä ja suojassa. Columbia on erikoistunut erikoisurheilukenkiin. Heidän valikoimastaan löytyvät muun muassa sopivia jalkineita vaellukseen, ratsastukseen, kalastukseen, metsästykseen, kiipeilyyn, golfiin, melontaan, juoksuun ja vapaa-aikaan. Columbia kengät ovat suosittuja maailmanlaajuisesti ja niitä myydään jo yli 70 maassa.

Columbia kengät Suomen maastoon

Columbian jalkineista tunnetuimpia Suomessa ovat vaelluskengät sekä talvikengät. Columbian laadukkaat tekniset kengät on suunniteltu kestämään Suomen ilmaston jalkineille asettamia erityistarpeita. Suomessa vaeltaminen on erittäin suosittu harrastus ja näin ollen Suomessa kysyntä laadukkaille vaelluskengille on kova. Columbia vaelluskengät on tunnettu niiden erinomaisesta tukevuudestaan ja kestävästä pintamateriaalistaan. Vaeltaminen Suomen kaltaisessa ilmastossa on erittäin haasteellista kengille, koska maasto on hyvin kosteaa, vaellusmatkat pitkiä ja vaellus suoritetaan sekamaastossa. Talvikenkien markkinoille Columbia on tuonut Columbia Bugaboot kengät. Nämä talvikengät on suunniteltu kestämään pahimmatkin paukkupakkaset, vaikka itse kenkä teknisien ominaisuuksiensa ansiosta on jalassa kevyt. Erityistä Bugaboot kengissä on niiden ulkopohja, joka on suunniteltu olemaan pitävä liukkaallakin.

Teknisen kengän hoito-ohjeet

Columbia kengät on valmistettu laadukkaista teknisistä materiaaleista. Kenkien hoito-ohjeita tulisi seurata huolella, sillä kengät on usein valmistettu erikoismateriaaleista. Kun kyseessä on tekninen kenkä, ei voida antaa kaikille kengille sopivaa yleistä hoito-ohjetta. Kenkien mukana tulevaan ohjeeseen sen sijaan tulisi tutustua huolella, ja hoitaa kengät tämän ohjeen mukaisesti. Varsinkin vedenpitävät Columbia kengät tulisi aina hoitaa ja huoltaa teknisten ominaisuuksien säilyttämiseksi kenkien mukana tulevia hoito-ohjeita noudattaen. Suurin osa Columbia vaellus- ja talvikengistä on valmistettu nahkasta, ja niiden hoitamiseen pätevät samat ohjeet kuin muidenkin nahkakenkien hoitoon. Nahkakenkä tulisi aina suojata suihkeella ennen käyttöönottoa, ja kenkä tulisi huoltaa aina silloin tällöin omilla puhdistusaineillaan ja suojavoiteillaan. Oikein hoidettuna Columbian kengät ovat lähes ikuiset.

Columbia kengät netistä Footwayltä

Osta Columbia kengät nyt Footway:stä. Meiltä löydät laajan valikoiman Columbian urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita niin aikuisille kuin lapsillekin. Footway-nettikauppa palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Footway tarjoaa asiakkailleen nopean ja ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Kaikilla meiltä ostetuilla jalkineilla on huima 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas ja edulliset jalkineet. Footway:n valikoimasta löydät jalkineet jokaiselle perheen jäsenelle ja kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Julkaisuja aiheesta Columbia
S
Sebastian -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Powerdrain
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Peakmaster
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Suntech
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

23 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK