Colors of California, Kengät

4 osumaa

Colors of California kengät luottavat omaperäisyyteen

Colors of California kengät ovat värikkäitä ja omalaatuisia. Sen mallistot ovat nuorekkaita ja raikkaita. Mielikuvistusta on käytetty runsaasti kenkien suunnittelussa, mikä antaa kengille juuri sitä omalaatuista särmää verrattuna muihin kenkiin. Nämä kengät sopivat erityisesti sellaisille henkilöille, jotka pitävät hauskoista ja trendikkäistä kengistä sekä uskaltavat laittaa jalkaansa jotain erilaista. Olipa tyylisi sitten klassinen tai vähän rohkeampi, vaikutut varmasti Colors of Californian tarjoamasta tyylistä.Colors of Californian inspiraation lähteinä ovat:- vapaus- elinvoimaisuus- elämänilo

Colors of California kengät saavat jalkasi kylpemään väriloistossa

Colors of Californian matka alkoi oikeastaan urheiluvaatteista vuonna 1989, kun Simone Ponzio toi ne markkinoille. Huolimatta laaja-alaisesta urheiluvaatteiden valikoimasta, on brändi erottunut enemmän jalkineillaan, joista tuli nopeasti tunnettuja maailmanlaajuisesti. Etenkin rohkeat ja kirkkaat varvastossut ja saapikkaat herättivät kuluttajien huomion. Jokainen Colors of California -mallisto on oma matkansa. Löydä sinäkin omasi, hyppää kyytiin ja anna värien ympäröidä jalkasi. Vuodesta 1994 lähtien merkki on tarjonnut omaperäistä värien iloittelua kenkien kautta. Brändin motto on ”olemme kaikki erilaisia, yhdessä”. Kenkiä valmistetaan niin naisille kuin lapsille. Suunnitteluprosessissa otetaan huomioon hauskuus ja luovuus, ajatellen etenkin jotain yksityiskohtaa. Ainutlaatuinen yhdistelmä italialaista perintöä ja kalifornialaista inspiraatiota saa brändin huokumaan energiaa ja vapautta. Lenkkareista korkkareihin, Colors of California tarjoaa kenkiä joka lähtöön. Kenkien värit ovat kirkkaita ja kauniita. Näyttävillä yksityiskohdilla, kuten niiteillä, kenkiin saadaan nykyaikainen twisti.

Yhdistä rohkeat Colors of California kengät minihameeseen

Mallistosta löytyy niin klassisia malleja kuin myös rohkeampia kenkiä. Colors of California -tyyli on hyvin laaja, joten jokaiselle löytyy jotain. Värit tuovat Colors of California kenkien ainutlaatuisuuden. Näiden värikkäiden ja omalaatuisten kenkien kanssa sopii yhdistellä minkälaisia asusteita tahansa, näytät aina tyrmäävältä ja katseet varmasti kääntyvät. Kenkiä löytyy niin arkeen kuin juhlaan, työpaikalle, illanistujaisiin tai vaikka kaupungilla kävelyyn. Colors of California kengillä pääset näyttämään oman tyylisi. Kengistä huokuu monimuotoisuuden ja hyväksymisen tunne. Hyväksykäämme jokainen sellaisena kuin hän on! Colors of Californian omaperäisillä kengillä et varmasti jää huomiotta. Anna kenkien tuoman ilon vallata niin oma kehosi kuin myös muiden ihmisten mieli.

Footway – Colors of California kengät netistä

Colors of California kenkiä löytyy Footwayn valikoimasta eri tilaisuuksiin. Klikkaa tilauksesi liikkeelle jo tänään, ja ole omalaatuisten kenkien omistaja muutaman päivän sisällä. Sinulla on aikaa miettiä kotona ostostasi, sillä meillä on tarjota sinulle 180 päivän avokauppa. Meiltä saat myös ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ongelmatilanteissa, joten älä epäröi olla yhteydessä meihin tarpeen vaatiessa. Haluamme tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman helppoa, ja siksi olemmekin panostaneet asiakaspalveluumme täysillä.

HC.EJGUYAN
MUUTAMA JÄLJELLÄ
HC.EJIRON
MUUTAMA JÄLJELLÄ
HC.U325
MUUTAMA JÄLJELLÄ
HC.CKLOLA
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK