Cobra Golf Kengät Netistä

0 osumaa

Cobra Golf kengät vievät kenttien kuninkaaksi

Golf on laji, jossa varusteet ovat kaikki kaikessa ja niiden täytyy sopia säälle kuin säälle. Urheilulajin mukavuuden kannalta on siis välttämätöntä, että myös varusteet ovat mukavat. Hyvät materiaalit pitävät vettä, kuten Cobra Golfin mahtavat golfkengät. Niissä käytetään EVA-pohjaa, joka takaa hyvän pidon.

Cobra Golf kenkien historiaa ja tunnettuja malleja

Kansainvälisesti tunnustettu ja johtava golfvarusteiden valmistaja Cobra Golf on toiminut vuodesta 1973. Thomas Crow perusti silloin pienen golfvarusteliikkeen, josta pian kasvoi ensimmäisen malliston myötä menestynyt tuotemerkki, jonka laaja valikoima on tänä päivänä yksi maailman kattavimmista. Tänään saamme nauttia Cobra Golfin ihanteellisista kengistä, joista ikoniseen rooliin ovat nousseet muun muassa HC Lux Le ja Sunny 2 WNS.

Cobra Golf kengät - hoito-ohjeet

Cobra Golfin hyvin istuvat kengät jalassasi voit nauttia täysin golfin pelaamisesta ja täydestä keskittymisestä. Ota rundien jälkeen pohjallinen irti ja anna kenkien hengittää: näin käyttöikä pitenee. Vedenkestävä päällinen ja synteettinen materiaali tekevät näistä golfkengistä parhaat.

Cobra Golf kengät online-kaupasta Footwayltä

Cobra Golfin jalkineilla golfin pelaamisen kokemus on entistäkin mukavampi ja voit keskittyä olennaiseen. Footwayllä haluamme, että asiakkaillamme on hauskaa kenkäostoksilla. Tarjoamme ilmaisen toimituksen ja 180 päivän avoimen kaupan, jonka aikana voit palauttaa postikuluitta käyttämättömän ostoksesi, mikäli tuletkin toisiin ajatuksiin.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK