Kengät Netistä

256 osumaa

Ralph Lauren Junior -kengät – pitkän linjan kenkätaiturin taidonnäyte

Ralph Lauren Junior on Ralph Laurenin lasten ja nuorten mallisto, josta löytyy muodikkaat kengät niin tytöille kuin pojillekin. Malliston suunnittelussa on otettu huomioon yhtä lailla sekä tyyli että mukavuus. Pitkän kokemuksen omaavan brändin tuotannossa näkyy myös kenkien tinkimätön laatu. Ralph Lauren perusti nimeään kantavan vaatemerkin jo vuonna 1967, aloittaen tuotantonsa miesten solmioista. Tuosta hetkestä lähtien tähän päivään mennessä on tapahtunut paljon, ja tätä nykyä Ralp Lauren kuuluukin maailman tunnetuimpien ja arvostetuimpien vaate- ja kenkäbrändien kärkijoukkoon. Footwayn valikoimasta löytyy lasten laadukkaasti valmistettuja Ralph Lauren Junior -kenkiä niin kesään kuin talveenkin, sopien kaikille pikku jaloille.

Pidä lapsesi Ralph Lauren Junior -kengät huollettuina

Kenkien huolto on niiden materiaalista riippumatta ensiarvoisen tärkeää, sillä oikein hoidettuina kengät kestävät käytössä pidempään. Tämä seikka on olennainen etenkin lasten kengissä, jotka joutuvat usein äärimmäisiin koetuksiin kuralätäköistä ja hiekkalaatikoilta lähtien aina oksista ja juurista pursuaville metsäpoluille. Useimpien kenkämateriaalien perushoitoon riittää säännöllinen tuuletus sekä kostea liina, jonka avulla pintalika on helppo pyyhkäistä pois kengistä. Eri materiaaleille on olemassa myös omat kyllästysaineensa, ja etenkin nahkakengät kestävät käytössä pidempään, mikäli niiden pinta kyllästetään ennen käyttöönottoa sekä säännöllisin väliajoin sen jälkeenkin. Suihkepulloon pakattu kylläste on kätevä käyttää, ja sen ansiosta kenkiin aikaansaadaan hetkessä parempi hylkivyys likaa ja kosteutta vastaan.

Ralph Lauren Junior -kengät – tyylikkyyttä lapsuuden kaikille osa-alueille

Ralph Lauren valmistaa lasten kenkänsä samalla periaatteella kuin aikuistenkin – nimittäin silmiä hivelevän trendikkäiksi. Lasten on vaikea vastustaa upeissa väreissä ja kuoseissa hohtavia, tuotemerkin hevosaiheisella logolla varustettuja sneakereita ja tarrakenkiä, joissa leikit sujuvat tyylillä. Nämä tennarit yhdistyvät loistavasti niin hameisiin, leggingseihin kuin farkkuihinkin, ja väreissä on mistä valita. Kylmempiä säitä varten Ralph Lauren Junior varustaa pienet varpaat lämpimin, loistavin teknisin ominaisuuksin varustelluilla talvisaapikkailla, jotka ovat oiva todiste siitä, kuinka käytännöllinen jalkine voi olla samanaikaisesti myös tyylikäs. Brändiltä löytyy myös ilmavia lasten sandaaleja rannalle, shortsien ja t-paidan pettämättömiksi kavereiksi. Ja kun on juhlan aika, Ralph Lauren Junior -valikoiman kaikkein suloisimmat helmet täydentävät ihanasti niin jokaisen juhlamekon kuin -puvunkin.

Ralph Lauren Junior -kengät Footwayn mahtavassa valikoimassa

Me Footwaylla olemme suunnattoman ihastuneita tyylikkäisiin Ralph Lauren Junior -kenkiin, mistä johtuen valikoimastamme löytyy toinen toistaan suloisempia jalkineita tältä luottovalmistajalta. Tutustu värejä hehkuvaan herkulliseen lasten kenkävalikoimaamme ja tilaa lapsellesi laatukengät jo tänään, ja pikku varpaat tulevat takuulla kiittämään. Kätevän suodattimemme ansiosta rajaat saatavilla olevia kenkämalleja esimerkiksi lapsesi kengän koon ja haluamasi värin mukaan. Toimitamme kengät kotiisi pikaisesti, aina reiluin tilausehdoin. Mikäli sinulla on kysyttävää jotakin kenkämallia tai kenkien tilausta koskien, otathan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua mielellään!

Blake Jewel Tan
Deva Mae Nude
Deva Bell Black
75-07072 Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ayla Low Black
Sivu 1 / 5

256 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK