Clarks Kengät Netistä

11 osumaa

Brittiläinen ikoni

BrittiläinenClarks on eräänlainen ikoni. Valtavalla kenkävalikoimallaan, joista jotkin ovatjo klassisia suosikkeja, merkki on niittänyt menestystä koko maailmassa.

Turkispäällysteinenalku

Clarksperustettiin pienessä Streetin kaupungissa vuonna 1825. Cyrus Clark päättiyhdessä ystävänsä kanssa panostaa turkiksiin, villaan ja nahkaan. Muutamiavuosia myöhemmin hän alkoi valmistaa mattoja lampaannahasta ja otti myösnuoremman veljensä Jameksen mukaan seikkailuun. He aloittivat myös tohveleidentuotannon ja ottivat samalla ensimmäisen askeleen kohti toimintaa, jossa heovat tällä hetkellä suuria tekijöitä. 1800-luvun puolivälissä he osallistuivatja voittivat kilpailun, jossa mittelöitiin parhaista kalosseista. Vuodetvierivät ja muutaman rankan vuoden jälkeen 1860-luvun alussa, Clarksista tuli Iso-Britannianensimmäinen kenkienvalmistaja, joka koneellisti tuotannon, ja heistä tulikenkäyrityksen lisäksi myös tekniikan pioneereja. Vuosikymmenet vaihtuivat ja1990-luvulla Clarks saavutti valtavan menestyksen kansainvälisesti ja noin 10vuotta myöhemmin viimeinen tehdas Iso-Britanniassa suljettiin ja tuotantosiirrettiin ulkomaille.

Suosittujakenkiä

Clarksinkokoisella yrityksellä on valikoimassaan järjettömän monta mallia, mutta se eitarkoita, etteikö jotkut erottuisi joukosta enemmän kuin toiset. Heidänehdottomasti kuuluisin luomuksensa on nimeltään Desert Boot ja sen loi NathanClark 1950-luvulla. Hän oli toisen maailmansodan aikana armeijan palveluksessaBurmassa ja oli saanut veljeltä tehtäväkseen käyttää ”matkaansa”inspiraationlähteenä uudelle kenkämallille. The Clarks Desert Boot sai potkuamenestyneistä mainoskampanjoista muun muassa Esquire-lehdessä. Toinenmenestynyt Clarks-kenkä on Wallabee vuodelta 1967, joka yksinkertaiselladesignillaan ja paksulla kumipohjallaan houkutteli paljon ostajia. Sen serkku,Desert Trek, sai myös suosiota 1960-luvun loppua kohti.

Räppikengänsynty

VaikkaClarks ei ehkä heti näytä hip hop-artistien merkiltä, oli itse asiassa useitaräppäreitä, jotka pukeutuivat Clarksin kenkiin, koska monet jamaikalaisetpukivat ne pukujensa kanssa. Reggae- ja hip-hop-tähdet Dillinger, Trinity,Little John ja monet muut lauloivat villisti Clarks-kengistä. Nykyajankontekstista Clarks-kengät löytyvät myös Walter Whiten jaloista, joka onpäähenkilö huippusuositussa tv-sarjassa Breaking Bad.

ClarksFootwayllä

Footwayltälöydät Clarksia kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin. Meillä on juhlakenkiä,matalia kenkiä, korkokenkiä, lämminvuorisia kenkiä, lenkkareita ja paljon muutahauskaa. Käytä vasemmanpuolista suodatintamme, jotta löytäisit juuri sinunsuosikkisi Clarksilta. Meillä on nopeat toimitukset ja vino pino ihaniaasiakaspalvelijoita, jotka auttavat kysymyksiesi kanssa. 

Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×