Chipie, Kengät

42 osumaa

Mukavat Chipie kengät jalkaan ja menoksi

Chipiet jalassa niin äidit kuin tyttäretkin ovat yhtä muodikkaita. Kevyitä ja nuorekkaita kenkiä valmistetaan lähinnä naisille ja lapsille. Kengän logossa esiintyy skotlanninterrieri. Merkki tarjoaa pikkuisille fashionistan aluille tyttömäisiä ja veitikkamaisia malleja. Kengät on suunniteltu kestämään hyvin pienten leikkejä, pelejä ja muita hullutteluja. Kengät ovat hyvin klassisia ja niitä löytyy useissa upeissa väreissä.

Ranskalaiset Chipie kengät

Chipie on ranskalainen vaate- ja jalkinevalmistaja. Yrityksen tarina sai alkunsa 16. joulukuuta vuonna 1967 Carcassonnessa, Etelä-Ranskassa. Jean-Michel Signoles loi Chipie-brändin vain 17-vuotiaana. Aluksi hän teki vintage-vaatteita käytetyistä vaatteista, joita tuotiin USA:sta, ennen kuin neljä vuotta myöhemmin avasi oman tuotantotehtaansa. Signoles keskittyi ensimmäisen vuoden aika lähinnä vain farkkuvaatteiden valmistukseen. Jo 70-luvulla tuotemerkki oli kehittänyt vahvan identiteetin. Aluksi yritys valmisti vaatteita miehille ja naisille. Trendikkäiden ja kauniiden kenkien valmistus alkoi vuonna 1989, ja tämän jälkeen vuosien saatossa merkki alkoi valmistaa myös laukkuja, kelloja, aurinkolaseja ja muita pikku asusteita. 80-luvun alussa yritys alkoi laajentua kansainvälisille markkinoille, ensin Belgiaan ja Italiaan ja sitten myöhemmin Lontooseen, Amsterdamiin ja Tokioon. Lasten mallisto tuli kuvioihin vuonna 1999.

Chipie kengät lukuisissa malleissa

Chipien kenkävalikoimasta löytyy saappaita ja tennareita. Jalkineet valmistetaan Espanjassa samoilla periaateilla kuin perustamisvuodesta lähtien. Valmistusprosessi on ainutlaatuinen ja toimiva, joten sitä ei ole haluttu lähteä vaihtamaan. Chipie sneakerit tunnetaan omaleimaisesta ilmeestään, jossa jäännösliima ja kumi saattavat näkyä hiukan kumipohjan ja kankaan yhdistymiskohdissa. Näin tennarit saavat omanlaisensa ”vintage-lookin”. Chipiet valmistetaan täysin luonnontuotteista, kangas on puuvillaa ja pohja luonnonkumia. Valmistusprosessi on ympäristöystävällinen eikä siinä käytetä haitallisia aineita. Chipie kengät ovat saaneet Ranskassa Made in Green -sertifikaatin.

Chipie kengät tekevät sinut iloiseksi

Chipie kengät sopivat todella hyvin arkikäyttöön ja niitä on helppo yhdistellä niin hameen kuin housujenkin kanssa. Chipien Joseph-tennarit ovat säilyneet alkuajoistaan samanlaisina. Tennareiden muoto on pehmeä ja värit ovat ajattomia. Kuka sanoi, etteivätkö tennarit voisi olla mukavat jalassa? Ainakin nämä Chipie kengät tuntuvat todella mukavilta. Kengät sopivat hyvin niin arkisiin ja juhlaviinkin menoihin. Lapsille löytyy todella ihania ja raikkaita värejä, jotka saavat lapsen näyttämään lapselta, ilman suurempia yksityiskohtia. Toki myös aikuisille löytyy leikitteleviä värejä. Nämä kengät jalassa jokainen meistä tulee iloiseksi! Kengät on helppo yhdistää mm. shortisen tai lyhyen hameen kanssa.

Footway – Chipie kengät netistä

Footwayn valikoimasta löydät Chipie kengät naisille ja lapsille. Hehkuvat värit ja leikittelevä muotoilu kutsuvat sinut ostamaan nämä kengät itsellesi. Tilaa siis itsellesi mieluisat Chipie kengät jo tänään. Jos tarvitset apua toimituksen tai tilauksen kanssa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Muistathan, että meillä on ilmainen toimitus ja palautus sekä 180 päivän avokauppa. Nyt Footwaylle ostoksille!

Joseph Azur
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Josepe Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

42 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK