Chie Mihara, Kengät

1 osumaa

Luovuutta ja tyyliä tuovat Chie Mihara kengät

Jos olet muotitetoinen ja innostut omaperäisyydestä, kannattaa tutustua Chie Miharan kenkävalikoimaan. Pidät varmasti näkemästäsi. Kun haluat korostaa naisellista kauneutta, pue jalkaasi Chie Miharan kengät. Merkin kauniiden kenkien salaisuutena on tasapainoinen yhdistelmä raikkautta ja aistikkuutta. Haluatko arkipäiviisi ylellisyyttä ja mukavuutta? Sovita jalkaasi Chie Miharan persoonallisia kenkiä, niin päiväsi saavat uuden alun. Kengät on nimenomaan suunniteltu aktiivista arkea eläville naisille. Ihastut varmasti Chie Mihara -valikoimaan, jos arvostat naisellista, hauskaa ja leikkisää designia.

Chie Mihara kengät ja niiden synty

Merkki on perustettu vuonna 2002 Espanjan Eldassa. Merkki halusi tarjota naisille jotain erilaista, naisilta naisille, hyvin muotoiltuja ja mukavia kenkiä. Kenkämerkillä on japanilaiset juuret. Se hyödyntää suunnitelussaan kansainvälistä taustaansa ja kokemuksiaan. Chie Mihara kenkiä kuvastaa menneiden vuosikymmenten tunnelma aina 30-luvun feminiinisyydestä 80-luvun humoristisuuteen. Kengissä yhdistyy ylellinen naisellisuus, kuninkaallinen eleganssi ja korkean muodin ihannointi.Persoonalliset Chie Mihara kengät syntyvät seuraavista asioista:- brasilialainen feminiinisyys- japanilainen valmistustekniikka- yhdysvaltalainen käytännöllisyys- korkealaatuiset espanjalaiset käsityöperinteet

Chie Mihara kengät ja niiden kantava ajatus

Kengät suunnitellaan juuri naisen jalan anatomiaan sopivaksi, joten kenkien käyttömukavuus on taattu. Kenkien halutaan olevan visuaalisesti ja emotionaalisesti yhteydessä kantajaansa. Valikoimasta löytyy Chie Mihara loaferit, saappaat, avokkaat ja sandaalit naisille. Sandaalit ovat pehmeän naisellisia, joku voisi jopa kuvailla niitä romanttisiksi. Chie Miharalla on yli 1000 asiakasta maailmanlaajuisasti, mukaan lukien luksustavaratalot, kuten Bergdorf Goodman ja Neiman Marcus USA:ssa, Selfridges Englannissa, Isetan Japanissa ja Le Bon Marché Pariisissa. Chie Miharan tavoitteena on luoda naisellisia, hauskoja ja mukavia kenkiä. Jokaisessa Chie Miharan kengässä on anatominen pohjallinen, joka on tehty mukailemaan naisen jalkaa.

Chie Mihara kengät saavat jalkasi hymyilemään

Jalkasi lepäävät näissä kengissä, olipa sitten takana tiukka päivä toimistolla, asiointikierros kaupungilla tai kiireinen päivä lasten kanssa. Chie Mihara sandaaleilla voit kävellä niin alttarille kuin viettämään aurinkoista päivää rannalle. Sandaaleista huokuu vintage-henki. Ne sopivatkin loistavasti esimerkiksi leikkisän pallohameen kanssa. Korolliset sandaalit tai platoo-avokkaat voit yhdistää niin juhlatyyliin kuin arkeenkin. Jos taas tykkäät käyttää farkkuja, sopivat Chie Miharan sensuellit saappaat tai nilkkurit niiden pariksi. Kengät antavat farkuille sitä pientä särmää ja säihkettä. Käärimällä punttisi farkuista ja yhdistämällä siihen vaikka Chie Miharan mustat nilkkurit, saat mukavan rennon lookin. Chie Mihara kengissä näytät kauniilta, viehättävältä ja naiselliselta ilman, että sinun tarvitsisi luopua kenkien tarjoamasta mukavuudesta.

Footway – Chie Mihara kengät netistä

Lakkaa unelmoimasta persoonallisista kengistä ja tilaa itsellesi Footwayltä ylellisyyttä uhkuvat Chie Mihara kengät. Haluamme tarjota mahdollisimman monet Chie Mihara kengät valikoimassamme, sillä ne ovat niin mukavat jalassa. Jos et ole varma, onko kenkä oikean kokoinen sinulle, ei hätää, meillä on 180 päivän avokauppa, ja palautus sujuu täysin ilmaiseksi. Myös toimitus on ilmainen. Meillä on nopea toimitus, joten et joudu odottelemaan pitkään unelmiesi kenkiä.

Julkaisuja aiheesta Chie Mihara
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
CALORIA
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
CALORIA
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK