Cecé L'amour Kengät Netistä

0 osumaa

Cecé L'amour kengät rakkaudella

Jos Cecé L’amour olisi syötävää, se olisi hattaraa ja mansikkajäätelöä. Pinkkiä unelmaa naisellisella otteella! Glitteriä ja rusetteja! Näitä ei puutu Cecé L’amourin tyttömäisen suloisista korkokengistä. Cecé L’amour on marokkolais-amerikkalaisen kenkäsuunnittelija Celinen intohimon hedelmä. Pirskahteleva neito kuvailee itseään ”suunnittelijaksi, jolla on pakkomielle kenkiin, rakkauteen ja elämään”.

Cecé L'amour kenkien historia ja niiden suunnittelija

Kenkien parissa työskentely on Celinelle periytynyt ammatti, joka ohjasi neidon luomaan omia kenkiä vuonna 2011. Celinen kenkämalliston vaihtoehtoinen nimi oli Vie en Rose (”Elämä vaaleanpunaisena”), mikä kiteyttää suunnittelijan sielunmaisemaa suloisen sokerisesti, vaikkakin Cecé L'amour (”Cecé Rakastaa”) tuo tähän maisemaan myös tunteen palon, jolla kenkiä suunnitellaan.

Cecé L'amour kengät - tyylivinkkejä

Iltasi prinsessana alkaa sujauttamalla Cecé L’amourit jalkaan – vaikka aamiaiselle. Leikkisät värit, erilaiset pintamateriaalit ja tyttömäinen kepeys välittyvät mallistosta. Vaikkei käyttäjän tyyli olisi tyttömäinen, äärimmäisyydet kiehtovat katumuodissa. Karamellisoidut kengät yhdistettynä bomber-takkiin tai nahkahameeseen kruunaavat rosoisen rokkilookin. Rakkauden voimalla nimetyt kengät ovat tyylillisesti myös äärimmäisen suloinen valinta vaikkapa hääjuhliin.

Cecé L'amour kengät Footwayn online-kaupasta

Meiltä Footwayltä löydät valikoiman korkealaatuisia Cecé L’amour kenkiä. Nämä kengät ovat laadukkaat ja kauniit jalkineet, joiden myyminen on ilomme, ja tahdomme tehdä niiden ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Footway tarjoaa ilmaisen ja nopean toimituksen sekä 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit rauhassa tehdä ostopäätöksen ja sovittaa uusia jalkineitasi kotonasi. Myös palautukset ovat täysin maksuttomia.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK