Carin Wester, Kengät

1 osumaa

Carin Wester kengät – Skandinaavista kauneutta

Carin Wester on skandinaavisen muotisuunnittelun lempilapsia, eikä syyttä. Ehkä olet joskus miettinyt, onko pelkistetty ja klassinen, mutta silti leikkisä ja omintakeinen tyyli mahdottomuus? Ei ole, sen Western todistaa. Hän yhdistää huolettomalla otteellaan mallistoissaan skandinaavista muotoilua kansainvälisiin linjoihin mukavuudesta tinkimättä.

Carin Wester kengät, niiden historia ja tunnettavuus

Tukholman Kungsholmin vanhassa hattutehtaassa asustavan ruotsalaisen suunnittelijan kengissä on skandinaavista taikaa. Wester on toiminut omalla nimellään menestyvänä suunnittelijana vuodesta 2003, jolloin hänen ensimmäinen mallistonsa räjäytti muotimielet kansainvälisellä asteikolla. Hänen tyylinsä on elegantin eläväinen ja viileän leikittelevä. Lempeän hymyn omaava Carin Wester tunnetaan parhaiten naisille suunnatuista mallistoistaan, mutta hän on suunnitellut myös miesten asuja.

Carin Wester kengät - tyylivinkkejä

Mikä on parasta Carin Wester kengissä? Tyyliltään ajattomat kengät ovat myös pitkäikäiset. Voit yhdistellä näitä ihanuuksia moneen eri asukokonaisuuteen. Kaikesta tekee vielä taivaallisempaa se, että Carin Westerin upeat kengät ovat myös mukavat jalassa. Laajasta valikoimasta löydät juuri sinun vaatekaappisi lempiasuihin sopivimmat yksilölliset saappaat, avokkaat tai korkokengät.

Carin Wester kengät Footwayltä netistä

Me Footwayllä rakastamme Carin Wester kenkiä ja olemme onnellisia, että saamme antaa mahdollisuuden asiakkaillemme omistaa jotain niin kaunista ja käytännöllistä kuin nämä jalkineet. 180 päivän avoimella kaupalla sekä nopealla toimituksella tahdomme taata sinulle mutkattoman iloisia hetkiä kenkiesi kanssa. Postitus ja mahdollinen palautus ovat sinulle täysin maksuttomia.

Ritva
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
Ritva
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK