Canada Snow Kengät Netistä

39 osumaa

Canada Snow

Canada Snow’n jalkinemallisto on suunniteltu suojelemaan sinua talven lumisia kelejä vastaan hieman erikoisin mutta tehokkain keinoin. Sen sijaan, että he tyytyisivät käyttämään tavallisia keinoja, he ovat ottaneet lumesta ja kylmästä – no, asumalla niiden armoilla. Opiskeltuaan kylmää säätä päivät pitkät vilusta väristen, he todella tietävät, millaiset jalkineet haluat!#### Millainen Canada Snow jalkinemallisto siis on?

Ensinnäkin, heidän jalkinemallistonsa kuulostaa (ja tuntuu) mielenkiintoiselta, sillä he luottavat luontoon raaka-aineiden suhteen. Lampaannahka ja muut samankaltaiset materiaalit eivät tee heidän jalkineistaan vain lämpimiä, mutta myös todella mukavia. Kylmä sää saa sinut jo kärsimään; tämän jalkinemalliston ei ole tarkoitus lisätä kärsimystäsi.

Canada Snow’lla on monipuolinen valikoima kenkien malleja ja tyyppejä, jotka sopivat varmasti tarpeisiisi. Etsitkö paria, jossa on oikeaa lampaanturkkia eristeenä? Onnistuu! Haluatko vettä hylkivän parin kunnon lämmöneristyksellä? Sekin onnistuu!

Tyylistä tinkimättä

Huolimatta sään kuumuudesta tai kylmyydestä kenenkään ei pitäisi käyttää “tyylittömiä” jalkineita, varsinkaan sinun. Tästä syystä he ole eivät panostaneet vain kankaaseen, mutta myös uhranneet paljon aikaa luodakseen upeita kenkämalleja sinulle. Malleja on vieläpä useita erilaisia. Ei siis väliä, mistä tyylistä pidät, vaan voit löytää itsellesi ”sen oikean” heidän liikkeestään. Saapikkaat, saappaat, curling-kengät tai tohvelit naisille, tai curling-kengät, saapikkaat tai tohvelit miehille; heiltä löytyy kaikki.

Mitä Canada Snow’n kenkälaatikko pitää sisällään?

Jos aiot ostaa heiltä kengät (hyvä päätös!), voit odottaa niiltä seuraavia asioita.

Voit odottaa kenkiä, jotka pitävät jalkasi mukavan lämpiminä jopa kylmissä pohjoisen oloissa. Kenkiä, jotka ovat tosi mukavat, kiitos lampaannahkaisen materiaalin. Kenkiä, jotka korostavat omaa tyyliäsi ja tekevät sinusta aina huolitellun näköisen. Kestävää paria, joka kohtaa ankaratkin olosuhteet ja kestää pitkään. Kestävää paria, jonka saat kohtuulliseen hintaan, ja joka istuu jalkoihisi saumattomasti.

Julkaisuja aiheesta Canada Snow
Jalmari Männistö, Opas -
Jalmari Männistö, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
Williams Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Williams Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mount Baker Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edmonton Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edmonton Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Regina Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Regina Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Regina Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Edmonton Beige
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

39 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK