Cafènoir Kengät Netistä

1 osumaa

CAFèNOIR kengät – Italialaista kenkämuotoilua

Italia tunnetaan paitsi hyvän kahvin myös laadukkaiden kenkien valmistuksen rakkauden kehtona. CAFèNOIR on yksi trendikäs malliesimerkki saapasmaan kenkävalmistajista, jotka tekevät paitsi kestäviä, myös yksilöllisiä jalkineita. Etsitkö muodikkaita kenkiä, joiden valmistusprosessissa ei tingitä materiaalien laadussa? CAFèNOIR jalkineet täyttävät nämä kriteerit.

CAFèNOIR kengät - historiaa ja merkin menestys

Vuonna 1992 Toscanan sydämessä Firenzessä perustettiin jalkine- ja asusteliike CAFéNOIR, jonka asiakkaat saavat nauttia laadukkaan italialaisen nahkan iloista, sillä maantieteellisesti yritys sijaitsee alueella, joka on erikoistunut nahkalaukkujen ja -jalkineiden valmistukseen. Vuosikymmenien periytyvä nahka-alan asiantuntevuus näkyy tuotteiden laadussa. Brändi vakiintui 1997 tyylikkääksi ja oman sarjansa johtavaksi merkiksi.

CAFèNOIR kengät - tyylivinkit käyttäjälle

CAFéNOIR kengät sopivat upeasti moneen säähän ja tapahtumaan. Etsitkö kestäviä jalkineita? CAFéNOIR kenkien laadukkailla valmistusmateriaaleilla on varmistettu, että nämä jalkineet eivät hevillä irtisanoudu tehtävistään. Kauniit ja monipuoliset tekstuurit tuovat jaloillesi yksilöllistä ilmettä ja keventävät askelta leikkisyydellään. Etsitkö kenkiä arkeen vai juhlaan? Monipuolisesta valikoimasta löytyy mallit kumpaankin. Valitsetko jalkaasi esimerkiksi monikäyttöiset CAFéNOIR sneakerit? Valinta on sinun!

CAFèNOIR kengät online-kaupassa Footwayllä

Footway on inspiroiva ja trendikäs kenkäkauppa sinulle, joka haluat tilata CAFéNOIR kengät helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Footaway rakastaa asiakkaitaan ja haluaa tarjota heille parasta mahdollista palvelua. 180 päivän avoimella kaupalla ja nopealla ilmaisella toimituksella tahdomme taata sinulle mutkattoman iloisia hetkiä kenkiesi kanssa. Teimme myös palautuksesta täysin ilmaista.

Julkaisuja aiheesta CAFèNOIR
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
GT808
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK