Butterfly Twists Kengät Netistä

14 osumaa

Trendikkäät Butterfly Twists kengät mahtuvat pieneen tilaan

Oletko haaveillut pieneen tilaan menevistä kengistä? Jos vastasit kyllä, niin Butterfly Twists kengät ovat oiva valinta sinulle. Kengissä on miellyttävä jalkaa myötäilevä pohja. Kengät ovat ballerinatyyliset. Voit käyttää Butterfly Twists kenkää niin sisällä kuin ulkona. Mikä parasta, ne kulkevat sinulla aina mukanasi, koska kengät ovat niin pienet, että ne mahtuvat helposti laukkuusi mukaan.

Taitettavat Butterfly Twists kengät

Yritys on perustettu neljän ystävyksen, Emmanuelin, Frankin, Markin ja Philippen toimesta vuonna 2007 Lontoossa. Innovatiivisen suunnitelun johdosta näitä taitettavia ballerinoja on helppo kuljettaa mukana ja näin ollen naisten on helppo vaihtaa esimerkiksi korkkareista näihin mukavempiin kenkiin rankan tanssi-illan aikana. Butterfly Twists ballerinat ovat tyylikkäitä, mukavia ja trendikkäitä. Merkki on heti alusta alkaen vaikuttanut menevien naisten elämään ympäri maailmaa. Ballerinat ovat korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia.

Butterfly Twists kengillä tanssit arkena ja juhlana

Nämä kengät ovat muodikkaat ja niitä on helppo yhdistellä muiden asujesi kanssa. Näitä söpöjä Butterfly Twists ballerinoja on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja kuoseissa. Kaiken kruunaa se, että näitä kenkiä voit aina pitää mukanasi, sillä ne mahtuvat pieneen tilaan. Jos tiedät, että aina juhlaillan päätteeksi sinulla saattuu jalkoihin, ota Butterfly Twists kengät mukaan ja nautit tanssista koko illan.

Footway – Butterfly Twists kengät netistä

Kaikilla naisilla tulisi olla ainakin yhdet Butterfly Twists kengät kotona, niin mukavat ne ovat jalassa. Tilaa siis Footwayn valikoimasta nämä ihanat kengät. Meiltä Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avokaupan tilauksellesi.

Julkaisuja aiheesta Butterfly Twists
K
Katri -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

14 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK