Bruuns Bazaar Kengät Netistä

0 osumaa

Tähtienkin rakastamat Bruuns Bazaar kengät

Mm. maailmankuulu tähti Madonna ihastui tähän merkkiin ensisilmäyksellä. Madonna olikin tähdittämässä tämän merkin nousua yhdeksi tämän hetken ikonisimmista tuotemerkeistä. Myös Norjan prinsessa Mette-Marit suosii merkin minimalistisen hienostuneita tuotteita. Bruuns Bazaarin valikoimaan kuuluu niin vaatteita, asusteita kuin kenkiäkin. Merkin kengissä huokuu skandinaavisuus ja uniikit ratkaisut. Herkät materiaalit yhdistyvät vahvoihin veistoksellisiin muotoihin ja näin luovat puhdaslinjaisia ja yksinkertaisen kauniita kenkiä. Kengissä näkyy raikkaat värit ja elegantti keveys.

Bruuns Bazaar kengät – tanskalaista rohkeutta

Yritys on kahden tanskalaisveljeksen Teis ja Björn Bruunin kunnianosoitus skandinaavisille perinteille. Kööpenhaminalainen Bruuns Bazaar on jo kahden vuosikymmenen ajan uurtanut uraa kohti muotimaailman huippua. Nykyään se levittääkin pohjoismaisen tyylin sanomaa koko muotimaailmaan. Uudella ja raikkaalla tyylillään se on valloittanut monen ihmisen sydämen. Kengät ovat modernin elegantteja, huolettomia, ajattomia ja oikealla tavalla rohkeita. Yrityksen mallistoja inspiroi selkeys, luonnonmukaiset värit ja kypsä itsevarma asenne.

Bruuns Bazaar kengät – skandinaavista eleganssia joka tilanteeseen

Voit valita mallistosta pehmeitä ja vaaleita värejä tai sitten tummia ja jyrkkiä värejä, tai valitse rohkeasti jotkin kuviolliset kengät tai näyttävä efekti. Kenkien vähäeleisyyden vuoksi niitä on helppo yhdistellä niin arki- kuin juhla-asuunkin. Jos kaipaat pukeutumiseesi itsevarmaa linjakkuutta ja erottuvaa eleganssia, valitse Bruuns Bazaar kengät. Bruuns Bazaarin kenkävalikoimasta löytyy sandaaleja, korkkareita, tennareita, kävelykenkiä ja matalapohjaisia kenkiä.

Footway – Bruuns Bazaar kengät netistä

Meiltä Footwayltä löydät myös Bruuns Bazaar kengät. Footwayltä tilattaessa niin toimitus kuin palautuskin ovat ilmaiset. Meillä on myös 180 päivän avoin kauppa, joten voit kaikessa rauhassa koittaa kenkiä kotonasi.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×