Kengät Netistä

127 osumaa

Johtaja Euroopassa

Shepherd on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin 1982. Nykyään merkki on johtava erilaisten lampaannahkaisten jalkineiden valmistaja Euroopassa. Shepherdin visio on tuottaa ja myydä korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja luotettavalla toimitusajalla. Shepherd kuuntelee herkästi asiakkaiden tarpeita ja reagoi käyttäjien palautteeseen optimoidakseen laadun. Shepherd-tossut ovat yksi ihanimmista asioista, mitä voit jalkaasi laittaa.

Villa tänä päivänä

Shepherdiltä löydät eri mallit sekä kuulaille kesäaamuille että kylmille talvipäiville. Villa on täydellinen materiaali kenkiin. Lampaat elävät ison osan elämästään ulkona, ja niiden villa kestää sään kuin sään ja pitää lämmön sisällä ja kosteuden ulkona. Viime vuosina lampaannahkasaappaat ovat tehneet läpimurron ja tänä päivänä sellaiset voi nähdä monen muoti-ikonin jalassa. Kengät ovat muuttuneet jokapäiväisestä mukavuudesta myös muoti-ilmiöksi, kun joukko lahjakkaita suunnitelijoita yhdistivät materiaalin käytettävyyden klassisiin sekä nykyaikaisiin malleihin. Shepherd näki päivänvalon ensimmäistä kertaa 1980-luvulla Ruotsissa. Toisinsanoen kaukana tästä päivästä, jolloin lampaannahkatossut ovat suosittuja ja niitä markkinoidaan muoti-ikonien Instagram-virrassa. Shepherd aloitti pienestä ja saavutti yleisönsä käytännöllisillä kengillään.

Shepherd ja vastuu

Shepherd kantaa vastuun siitä, että tuotteet tulevat vastuullisilta ja valvotuilta lampaankasvattajilta. Myös alihankkijat allekirjoittavat sopimuksen Shepherdin kanssa. Sopimuksella alihankkijat takaavat, ettei niin kutsuttua mulesing-toimenpidettä käytetä. Sopimuksen allekirjoittaa myös paikallinen eläinlääkäri.

Nahan käsittely on myös säännelty ja valvottu prosessi. Sekä Shepherdin omat tehtaat että alihankkijoidemme tehtaat pitävät ympäristöystävällisyyttä tärkeänä arvona – näin on myös kuljetuksessa.

Yhdistä lampaannahkakenkäsi

On useita tapoja yhdistää Shepherd-kenkäsi. Suurin ero on siinä, minkälaiset kengät valitset: etsitkö Shepherd-tohveleita, kenkiä vai saappaita? Pariin mukavia tohveleita sopii oikeastaan kaikki (paitsi juhlamekko tai puku). Parasta on kuitenkin maata sohvalla mukavissa college- tai pyjamahousuissa ja lempipaidassa, jaloissa pari lämpimiä Shepherd-tohveleita.

Yksi markkinoiden suosituimmista malleista on vakaa Sanna Outdoor -kenkä, jonka sisäpuoli on lämmintä villaa ja ulkopuoli vahvaa ja kestävää nahkaa. Nämä kengät sopivat sekä farkkujen että toppahousujen kanssa. Täydelliset pitkille kävelyille tai ostosreissulle.

Villa on ilmiömäistä

Lampaiden ihana villa on hyvää monesta syystä.

  • Villa on uusiutuvaa
  • Villa on itsepuhdistuvaa
  • Villa on lämmintä ja kaunista
  • Villa suojaa kosteudelta
  • Villa toimii sekä kesällä että talvella

Shepherd-kengät netistä Footwaylta

Footway on kerännyt yhteen yli 150 ihanaa Shepherdmallia. Voit yksinkertaisesti lajitella malleja vasemmalta löytyvien suodattimien avulla. Anna jalkojesi viihtyä vuoden ympäri Shepherd-kenkäparissa.

Emmy Pink
Jessica Stone
Jessica Camel
Smilla Moro
Tessan Black
Cilla Grey
Smilla Black
Linda Black
Emmy Asphalt
Emmy Stone
Emmy Chestnut
Ester Grey
Linn Black
Lina Gold
Cilla Navy
Paula Black
Pernilla
Moa Stone
Saga Camel
Cilla Black
Linn Moro
Kelly Black
Amanda Honey
UUTUUS
Iris
Iris Pink
Silvia Creme
Lotta Moro
Lena Asphalt
Tessan Pink
UUTUUS
Emmy Marsala Chestnut
UUTUUS
Lotta Black
Tessan Dusty Green
UUTUUS
Mirre Chestnut
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Moa Asphalt
Sivu 1 / 3

127 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK