Kengät Netistä

15 osumaa

Brunngård kengät – teemme jaloistasi iloiset

Meillä kiinnitetään huomiota jalkoihin. Tarjoamme Euroopan osalta mitä luultavimmin laajinta kenkiin ja niiden hoitoon liittyvää valikoimaa, johon kuuluu siis kenkien hoito, jalkineet, pohjalliset, kengännauhat, likuesteitä, kalosseja, sukkia ja jalkojenhoitotuotteita. Kenkäsi kestävät vuodesta toiseen, jos hoidat niitä oikein. Ja tuotteet tähän saat mm. Brunngårdilta. Brunngårdilta saat mm. kalossit kenkiesi suojaksi.

Brunngård kenkien historia

Ruotsalainen Brunngård on perustettu vuonna 1983. Kenkävalikoiman lisäksi tarjoamme laajan valikoiman hoitotuotteita ja -tarvikkeita kengille. Kengät pyritään valmistamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Brunngårdin ehdoton ykköstuote ovat kalossit. Niiden avulla saat hyvän pidon kävellessäsi ja ennen kaikkea hyvä suojan omille kengillesi.

Brunngård kengät antavat värikkään suojan omille kengillesi

Jokaisella meistä tulisi olla ainakin yksi pari Brunngårdin kalosseja kaapissa suojaamaan omia kenkiä. Nämä kalossit eivät vie paljoakaan tilaa laukussa tai muussa pussissa. Sateen yllättäessä sinun on hyvä kaivaa laukustasi nämä upeat kalossit omien kenkiesi suojaksi. Näin jalkasi säilyvät kuivina ja kenkiesi käyttöikä pidentyy. Kalosseja saa upeissa väreissä, joten sinun ei tarvitse tyytyä perus mustaan.

Footway – Brunngård kengät netistä

Footwayltä löydät laajan valikoiman kenkiä ja myös tarvikkeita kenkien hoitoon. Tilaa Brunngårdin suojakengät suojaamaan omia kenkiäsi ja pidennä näin kenkiesi elinikää. Meillä Footwayllä toimitus ja palautus ovat ilmaiset. 180 päivän avoimella kaupalla voit kaikessa rauhassa sovitella tilaamiasi kenkiä kotona. Klikkaa itsesi jo tänään mukaville ostoksille!

Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK